Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lányok szerint ilyenek a nem túl izmos pasik: Ha valaki nem él kokszon meg, tápkiegészítőn, akkor labdába se rúghat manapság?
1-2 órával ezelőtt megkértem, hogy linkeljenek képeket nem túl izmos pasikról.
Ilyeneket kaptam: [link]
stb. stb.
Ha ezek a nem túl izmos srácok, akkor szerintem igencsak eltorzultak a dolgok. Nem mondjátok már nekem, hogy ezek nem túl izmosak? Ezek többsége 0-24 órában a kondiban van, koxot tol, meg tápkiegészítők kilóit préseli le.
Az alkonyatból nyilatkozott a gyerek, hogy az utóbbi egy évben nagyon sokad dolgozott azért, hogy így nézzen ki, 15 kiló!! izmot pakolt magára. Tudjátok mit? Ez a gyerek annyi koxot tömött magába, amennyi belefért. Ha nagyon jó alkata van valakinek, és tényleg szuperjól táplálkozik, akkor természetes módon max 5-7 kiló izom mehet fel egy év alatt. 15< kiló izom egy év alatt az lehetetlen természetesen módon.
Persze az idősebb 30-40-es férfiak nézhetnek ki így, lehet mögöttük akár 15-20 év edzés is, habár a sztárok(jó pasik) 90%-a biztosan nem természetesen néz ki úgy ahogy.
Miért ez az etalon?
Bocsi de sztem félreértetted mert a TÚL a kulcsszó. A képen szereplő csávok meg pont jók... a TÚL izmos meg hát az ilyen szétgyúrt állatok mint pl a testépítők...
De bocs ha rosszul értelmeztem :D
Már miért lenne hülye kérdés? Teljesen alapja van szerintem. http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Meg egyébként is...
"Ezek többsége 0-24 órában a kondiban van, koxot tol, meg tápkiegészítők kilóit préseli le."
nem látszik rajtuk, max. az utolsón :D
Ezek tényleg az ideális kategóriába esnek nálam, nem túl izmosak, de jó a testük. Te ilyen emo-s felsőtesteket vártál a "nem túl izmos" kifejezésre?
Egyébként ez nagyon alkatfüggő. Volt egy gimis osztálytársam, aki vékony volt, naponta ment le 2 órát gyúrni de kb semmi nem látszott rajta. Míg egy másik ismerősöm 2-t belenyom egy súlyba és már bedurran a karja. 18évesen ment testépítő versenyre is. Pedig nem szed semmit, csak tudatosan edz és étkezik...és baromi jó hozzá az alkata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!