Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mitszóltok hozzá?
Hogyálltok a skinhead srácokhoz? most nem erre a szakadt csöves re gondolok.
HAnem szép fényes acélos, farmergatyó vagy terepgatyó, Ing Kopaszfej és mondjuk jóképű is?
Szóval visszataszít titeket ez az öltözködés? és ha igen akkor miért?
szóval hazafi=skin....?
na látod, ez az első számú bajom a magukat skinheadnek valló fiatalokkal. keverik a szezont a f*szommal, össze vissza beszélnek azt sem tudják miről, buták. Nem baj, nem tartok kiselőadást, mert nem érdekel, de ha magadra aggatsz egy cédulát legalább tudd mit jelent. és ne üsd saját szavad legalább ilyen rövid időn belül...
olvasgass egy kicsit még...
és nem az öltözködésed miatt ítéllek el, én is hordtam bakancsot, és nem az zavar hogy kopasz a fejed hanem hogy üres.
de nem a rövidítéseiddel meg a burkolt szavaiddal van bajom. hanem a HIBÁKKAL. "sokszór" a sokszor helyett. "kúrvára" a kurv*ra helyett. szóval ilyenek. ha hazafi vagy, szeresd a nyelvet is. én neten is csak nagyon nagyon ritkán rövidítek, illetve mindig helyesen írok, pedig használom már vagy 9 éve napi szinten.
amúgy most jöttél ezzel a kemény szöveggel, hogy te nem tartod magad annak, meg sokan nem kemények, akik azzal jönnek... de mégis olyan keménykedős szöveget nyomtál le... na engem ez taszít a skinheadekben.
szia!
Hát attól függ,hogy néz ki az illető...Ha van valami férfias az arcába,és első ránézésre értelmes inteligens arca van,akkor nem zavarna ez az öltözködése :)
Egyet kivéve: a hózentrógert :)))szal ez zavarna csak,ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!