Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mitszóltok hozzá?
Figyelt kérdés
Hogyálltok a skinhead srácokhoz? most nem erre a szakadt csöves re gondolok.
HAnem szép fényes acélos, farmergatyó vagy terepgatyó, Ing Kopaszfej és mondjuk jóképű is?
Szóval visszataszít titeket ez az öltözködés? és ha igen akkor miért?
2011. aug. 8. 20:15
11/34 anonim válasza:
engem taszít ez az acélbetkós "jajj de kemény vagyok" megjelenés
12/34 anonim válasza:
A kopaszság lehet betegségből vagy bizonyos egészségügyi gondokból is. Nemtom hogy miért lenne undorító van akinek jól áll.
13/34 anonim válasza:
Taszít a kinézetük. De sok más ember kinézete is taszít. Hogy miért? Egyszerűen nem tetszik ha valaki kopasz meg a többi. Nem tudom miért, egyszerűen más az ízlésem. Meg aztán a viselkedésük sem az ideálom. Ez van. Mindenkinek más jön be.
14/34 anonim válasza:
A rasszista életszemlélet és a helyesírási ismeretek hiánya sokkal súlyosabb probléma, mint az öltözködés.
15/34 A kérdező kommentje:
Na ácsi, én nem mondtam hogy rasszista vagyok, 2 a kommentelő írta hogy kancigány meg izé beszarnék tőle, nem kéremszépen felőlem akárki lehet én nemfogom összehúzni magam mert férfinak tartom magam.
Meg amúgy csodálatos ez a sok előítélet, "keménynek tartom magam" nemsok ember kemény aki annak tűnik én nemtűnök keménynek de nem is mondom hogy azvagyok ezt helyzet válogatja..
2011. aug. 8. 20:37
16/34 szamóca.. válasza:
na s akkor miben nyilvánul meg a nagy skinheadség? a bakancsban meg a bőgatyában?
17/34 anonim válasza:
nekem csak a kopaszok tetszenek és ez a fajta öltözködés 10/10-es nálam és ha még jóképű az kész tökély 20L
18/34 A kérdező kommentje:
AZ érzésben én hazafinak tartom magam,, sokszór volt olyan precedens hogy lányokat piszkáltak fiúk és én odaálltam megvédeni őket nemérdekelt hogy összecsomagolnak, én jól érzem magam bomber dzsekiben vagy ingben hózentrógerban bakancsban... nemtudom mértkell lenézni valakit, mitn az emosokat ilyen a hajuk öcsém hát most ezvan nekem nincs hajam (olyansok) xd de szerintem nem a ruha teszi az embert.
2011. aug. 8. 20:43
19/34 anonim válasza:
ha hazafi vagy, tanulj meg helyesen írni magyarul:) (pl sokszór... nem szoktam helyesírásért beszólni, de ez most fájt)
20/34 A kérdező kommentje:
Gyorsan írok nemfigyelek a helyesírásra egyébként meg az internet világában a rövidítések meg burkolt szavak miatt kúrvára mind 1 hogy hogy írom a lényeg hogy megértsék mások...
2011. aug. 8. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!