Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatok inteligens, szeretni tudó, nem dohányzó/alkoholizáló fiút magamnak? Vannak egyáltalán ilyen emberek?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 6. 19:40
41/48 anonim válasza:
Igen vannak. Én is ilyen vagyok és a párom is. 21/F-L
Neten ismerkedtünk meg. Ismerkedni akartam és közösségi portálokon keresgéltem, próbálkoztam. Egy pár találkozó után megtaláltam a páromat. 1,5 éve együtt vagyunk. Neki előttem még nem volt senkije. Szóval szerintem a srácoknak kell kezdeményezni, és az ilyen srácoknak nem csak a k*rvás csajok jönnek be.
42/48 anonim válasza:
Nézz körül ismerősök között, vagy ismerősök ismerősei között, vagy a suliban ( ha még jársz). Hidd el h vannak:9
43/48 anonim válasza:
az én IQ szintem vhól mélyen a lehető legkissebb alatt v... szeretni tudok (1 lány azt mondta kedvesebb vok vele, mint a pasia... :D)... de nem cigizek, nem iszok alkoholt egyáltalán, bulikon sem... ja még vmi őrült, hülye vok... ;)
a bnöm is ilyen... csak h ő még meg iszik 1-2 pohár sőrt, v bort, na meg nem olyan hülye :))
45/48 anonim válasza:
Ez utóbbi jó válasz, csak ott általában a lányok vannak felülreprezentálva. Szóval ha egy fiú tette volna fel a kérdés, aki ilyen lányt keres, annak ez egy nagyon jó válasz lenne. :) Persze így is, csak picit kevésbé.
47/48 anonim válasza:
En is ijen lanyt keresek de eddig nem igazan sikerult...az h vannak ijen fiuk is az igaz csak ah mondtak az ijenek nem viselkednek feltunoen.En is pl ugy szer ismerkedni egy csajjal h beszelgetek vele s ott eldol minden mind2 onkrol nem pedig oan viselkedessel h mindenki felfigyeljen ram. Rem talalok en is ijen lanyt amugy ne add fel!Mert itt vagyunk:)
48/48 anonim válasza:
Az intelligens szót két L-lel írják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!