Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatok inteligens, szeretni tudó, nem dohányzó/alkoholizáló fiút magamnak? Vannak egyáltalán ilyen emberek?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 6. 19:40
1/48 anonim válasza:
Vannak ilyen emberek és mindenhol ott vagyunk, csak nem vagyunk nagyszájúak és a többi szóval a csajok ritkán vesznek észre minket.
Eddig hol próbálkoztatál ?
2/48 anonim válasza:
az elso kerdesre nem tudom a valaszt de a masodikra igen...igen is vannak ijenek meg szerencsere
3/48 anonim válasza:
Igen vagyunk, csak mindenkinek a társaság középpontja figura kell. És mire belátjátok, hogy mégsem az kell addigra általában késő...
5/48 anonim válasza:
Én is ilyet keresek, csak lányban :)
6/48 anonim válasza:
Az első kérdésre én sem tudok válaszolni. Itt is ott is felbukkan belőlük egy egy "példány". De van. És ez a lényeg. Én egy kiállításon ismerkedtem meg a barátommal, aki pont ilyen. Intelligens, szeretni tudó és nem dohányzik, nem alkoholista. Szóval van remény, csak nem szabad feladni.
7/48 anonim válasza:
Bizony, bizony. Jelentkezem én is. :)
9/48 anonim válasza:
Én ilyen vagyok, meg a párom is. :)
10/48 anonim válasza:
Én is ilyet keresek, de én meg ilyen lány vagyok
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!