Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatok inteligens, szeretni tudó, nem dohányzó/alkoholizáló fiút magamnak? Vannak egyáltalán ilyen emberek?
haha én is 20/F
:D :D
gyakorikerdesek.hu társkereső :D
Én sem találok a mai huszonéves srácok között úgymond "normálisat" :S
21/L
létezik ilyen lány, nem is kevés...pl én...20/L
ahogy remélem fiú is
Itt valaki azt írta, hogy nincsenek ilyen férfiak. Hát, akkor kifejtem, hogy én nem iszom, nem dohányzom, rendkívüli módon tudok szeretni. Hogy intelligens vagyok-e, nos az nem az én dolgom, hogy edöntsem, és nem is tartom intelligens dolognak, hogy valaki az intelligenciájával kérkedjen...
19/F
Az a vicces hogy hiaba irogatjatok hogy intelligens rendes fiuk vagytok, ha oda kerulne a sor hogy az itt visszairo lanyokkal tenyleg meg kene ismerkedni meg sem latnanak benneteket, higgyetek el. Illetve vice verza, hogy ne csak a lanyokat bantsam :) A neten keresi mindket nem az normalis pasit/lanyt, de ha elmegy szorakozni ismerkedni akkor neki is a meno csavo, dogos pipi kell... Ez van, ilyen az emberi termeszet :)
23F
21/F
Én pont olyan vagyok amilyent leírtál a címben.. de szerintem már annyian jelentkeztek nálad privátban, hogy ihaj.. :D
Én is ilyent keresek lányban.. eddig esélytelenül.. az az igazság, hogy találkoztam már olyannal, akit "keresek", de brutálisan nem érdekeltem őt.. :(((
Marad a remény..
És ahogy leírták, mindenki az izgalmas érdekes embereket keresi, minket nem vesznek észre. :( Mi pedig pont nem az a típus vagyunk, aki megy és hódít...
Amúgy ez vagyok én: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!