Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol találhatok inteligens,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatok inteligens, szeretni tudó, nem dohányzó/alkoholizáló fiút magamnak? Vannak egyáltalán ilyen emberek?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 6. 19:40
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, kedvesek vagytok!Ha valakinek van kedve ismerkedni, vagy tud ilyen emberről a környezetében, írjon nekem egy privát email-t!
2009. ápr. 6. 19:54
 12/48 anonim ***** válasza:
90%
Én ilyen vagyok, és ilyet keresnék lányban ^^ :D
2009. ápr. 6. 19:55
 13/48 anonim ***** válasza:
90%
Én is ilyen vagyok. Eddig az volt, hogy jaj de jó pasi, de csak barát, azóta tudom mi a baj.
2009. ápr. 6. 19:55
 14/48 anonim ***** válasza:
89%

Itt vok pl én is :)

De most tényleg én is nagyszájú vok,de nem iszok nem cigizek,se drog,semmi ilyesmi.Keményen kondizok adok magamra nagyon is,szoli,ruha.

2009. ápr. 6. 19:57
 15/48 anonim ***** válasza:
89%
Hát ha ismerkedni akartok írt 1 pár lány :D
2009. ápr. 6. 20:11
 16/48 anonim ***** válasza:
90%

Na meg itt vagyok én is és egy hasonlót keresek, lányban.

és nem találok D:

2009. ápr. 6. 20:12
 17/48 anonim ***** válasza:
100%

A társadalomban lecsökkent az ilyen emberek száma, de nem tűntek el, mert nem tűnhetnek el. Ha végignézünk egy tárasaságon, szerencsére még nem az tűnik fel, aki nem részeg, nem dohányzik, és nincs feltűnési vágya. Bár a háttérbe szorultak, mert nem nézik jó szemmel mások életmódját, életvitelét, jelen vannak mindenhol, és nekik is szükségük van társra. Az ilyen emberek sorsa egyre nehezebb, s vannak akik feladják elveiket, mert nem bírják a nyomást.

De vannak ilyenek, és büszke vagyok rá, hogy én ezek közé az emberek közé tartozok, és arra is hogy elveim vannak.

Légy te is büszke arra hogy egy ilyen józan gondolkodású, és érző szívű ember vagy.

Sok szerencsét kívánok neked a párválasztásban, habár nekem jelenleg nem is sikerült találnom egy ilyen lányt.

18/F

2009. ápr. 6. 20:16
 18/48 anonim ***** válasza:
100%

Van bőven csak keresni kell kitartóan!

Én is ilyen vagyok csak lány példányban:)

2009. ápr. 6. 20:17
 19/48 anonim ***** válasza:
100%

Vannak ilyen férfiak, csupán csak ki kell nyitni a szemedet. Sokszor az a baj, hogy az ilyen srácokat kinézik egyes társaságokból, azon szempontok miatt, amit most felsoroltál. Így nehéz észrevenni őket.

Ha nyitott szemmel jársz biztos találsz magadnak egy megfelelőt.

F

2009. ápr. 6. 20:28
 20/48 anonim ***** válasza:
87%
én pont ilyen vagyok
2009. ápr. 6. 20:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!