Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erdekel milyen okos apasi ha inteligens?
jujj mi mi mi ????
intelligens és egyszerre hülye is ??:
"erdekel mennyire okos vagy csak egy normalis hatarig erdekel"
Mi van??? Nem értem a kérdést, pedig én se vagyok hülye...
OFF:
Én azt hiszem értem, hogy mit akar kérdezni...
Fordítom:
Ha van egy pasi, aki a barátod(te csaj vagy), megelégedsz-e egy bizonyos alapműveltséggel vagy annál több az elvárásod a részéről?
Hát te nem tűnsz valami "okosnak ha intel(l)igens"-nek..... Szóval ha cél az volt, hogy ezzel nyugtasd magad, hogy az eszeddel nyerhetsz, akkor el kell keserítselek...
Amúgy igen, érdekel, hogy egy pasinak milyen végzettsége van, mi érdekli, és gyorsan le lehet szűrni, hogy menyire intelligens. Nem tudnék buta vagy műveletlen férfival kezdeni
Néha nekem is szállingóznak részletek a túlsó oldalról, de mire azt hiszem, hogy megértettem, elfelejtem az elejét :D
De az előző válaszoló jól leírta..
Kérdésre pedig:
Nekem fontos, hogy a pasi okos legyen, ne csak intelligens, ugyanis agya mindenkinek van. Nekem olyan kell, aki tudja használni.
Engem nem, mert pasi vagyok. De a kettő nem feltétlenül jár együtt. Az intelligencia az olyan mint valami képesség, az okosság pedig tanulás által elért dolog, tudás. Az egyik a gondolkodás módját írja le, a másik a felhalmozott tudás mennyiséget.. Szerintem..
(23,f)
KG
21.40-es.
Ebből látszik, hogy milyenek az emberek. Végzettség alapján ítélkezel te is. Mert akinek nincs 2 diplomája az biztos hülye. Az okosság nem a végzettségen múlik, leginkább a tapasztalaton. Amiről te beszélsz az a műveltség, de aki művelt, az nem feltétlenül okos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!