Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék elfelejteni valakit aki nagyon közel állt hozzám? És még mindig érdekel mi van vele.
20/l
Nem kell látnom minden nap, néha szeretném akkor is ha nem is lenne semmi. Mégis "el kéne felejteni" vagy találni valakit aki elfeledteti, jobban megszeretek és onnantól már találkozhatnánk.
Na de valaki árulja már el a titkot mert látom ide gyűlik az összetört szívek tábora. :D
Mostmár tudom, hogy nem az vagy akire gondoltam... Ő értette volna a pici lány kifejezést, meg fiatalabb is nálad...
Jó módszer nincsen... Az idő majd mindent megold... Persze ez csak maszlag... Majd jön valaki, akit jobban fogsz szeretni, és talán ő majd feledteti a problémádat...
nincs rá módszer..
az agyad kell arra hangolnod,hogy nincs többé.Egy olyan embert kell keresned,aki az szöges ellentéte..rohadt nehéz,az emberiség 80%-a küzd ezzel a problémával és eddig nem sok sikerrel tudták "kigyógyítani" az ilyen sérült embereket.Nagyon erősnek kell lenned és ha kell sírj,menj el,változtass az életeden.Ahogy örök boldogság sem,úgy örök szomorúság sincs a mi kis Földünkön :D hajrá,hasonló cipőben vagyok én is,eddig a tapasztalataim írtam le,hogy mennyi sikerrel jár,az a jövő zenéje..neked sok sikert {20/l}
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!