Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Erdekel milyen okos apasi ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erdekel milyen okos apasi ha inteligens?

Figyelt kérdés
Ugy ertem,ha van agya,nem egy bunko tokkelutott,akkor erdekel mennyire okos vagy csak egy normalis hatarig erdekel?
2009. júl. 27. 19:30
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
ezek szerint a felhalmozott tárgyi tudás ás az értelmességet akarja külön venni? hm, így lehet h értem, de nem árt ha mindkettő
2009. júl. 28. 05:51
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

05:27 én 21:40es vagyok. Látom te sem állsz a helyzet magaslatán, ha a mondatomat se vagy képes értelmezni, vagy csak nem világos az "intelligens" szó jelentése...

"Amúgy igen, érdekel, hogy egy pasinak milyen végzettsége van, mi érdekli, és gyorsan le lehet szűrni, hogy menyire intelligens. Nem tudnék buta vagy műveletlen férfival kezdeni."

Ha figyelmesen elolvasod, világosan leírom, hogy nekem számít a végzettség (sajna, van aki nem elégszik meg egy szakmunkással, bocsánat, én ilyen vagyok) ÉS az intelligencia amit mindezek után le lehet szűrni abból ahogy beszél, amik érdeklik stb. Illetőleg kifejtem, hogy nem tudnék műveletlen VAGY buta pasival járni. Mert való igaz, hogy lehet valaki 3 diplomásan hülye mint a seg.g és ugyanúgy semmi esélye nem lenne nálam.

A végzettség meg egy olyan dolog, hogy manapság már minden hülyét felvesznek az egyetemre/főiskolára, nem kell ahhoz zseninek lenni. De ha valakiben annyi akaraterő sincs, hogy megpróbálja ennek ellenére, az az én szememben egy nagy nulla. Olvasgatok ilyenekt iwiw-en, hogy "Felsőfokú végzettség: fujjfujj soha". Na az ilyenektől kiver a víz, lusta és küzdeni nem tudó emberre vall.

Vanna persze azok, akiknek erre nem adott időt az élet. Nekem is van 8általánost végzett ismerősöm, csak éppen tájékozottabb a világ dolgaiban, mint én, mert a munka mellett mindenféle dolgok érdeklik a művészeteken át a biológiától a pszichológiáig. És középfokú nyelvvizsgája van. Soha egy percig nem érződött rajta, hogy műveletlen vagy ostoba lenne, és éppen ezért ez soha nem is zavart, tehát vannak kivételek, de nagyon kevesen.

Igenis, hogy ha járok valakivel, azzal lehessen szinte mindenről beszélgetni, elmehessünk egy múzeumba, ne kelljen neki folyton mindent elmagyarázni neki, érdekelje a világ, és ha megteheti iskoláztassa magát, mert bárki bármit mond, az igenis fontos.

2009. júl. 28. 09:14
 13/26 anonim ***** válasza:
Akkor most nem értem mit háborogsz, ugyanazt leírtad mint amit pár nappal ezelőtt. Összevissza beszélsz, a saját írásodba belekeveredsz, először te aztán nem ismerkednél egy szakmunkással, utána meg van ismerősöd aki 8. általánost végzett és ilyen meg olyan. Egyszerűbb ha azt mondod, hogy mindegy milyen végzettsége van, csak pénze legyen, mert csakúgy lerí az írásodból hogy ez az írásod tartalmi lényege. Mert ugyebár szakmunkás nem jár BMW-vel...
2009. aug. 1. 18:46
 14/26 anonim ***** válasza:

"""Mert akinek nincs 2 diplomája az biztos hülye"""

Igen, valahogy így, tudod egy szint után az egyik feltételezi a másikat szükségszerűen.

2009. aug. 1. 19:43
 15/26 anonim ***** válasza:

Na figyi te .... okoska, úgy látom fogalmi zavaraid vannak. Ugorjunk neki megint,mert látom nagyon nem fogja az agyad amiről beszélek. Intelligencia nem egyenlő műveltség, kapise?? Ez legyen az alapja az egésznek. Így már felfogod miről beszélek? Nem? Akkor megpróbálom megint....

Az az alap, hogy nem járok műveletlen vagy hülye emberrel. Ez a két kritérium létezik. Az általános tapasztalat azt mutatja, hogy a műveltség az iskolázottsággal függ össze, ergo nagyobb eséllyel felel meg nekem egy felsőfokú végzettséggel rendelkező ember. A tanulatlan emberek ZÖMÉRŐL elmondható,hogy eljutott arra a szintre, hogy esetleg ismer valamilyen szakmát és tud számolni meg írni, de tojik bele a körülötte lévő világba, és semmit nem tud se a tudományokról, se a művészetekről, se a történelemről. Ilyennel meg nem járnék.

És akkor jutottam el oda, hogy persze vannak kivételek, mert lehet valaki diplomával hülye, vagy diploma nélkül nagyon is művelt. De az alapszituáció az, hogy aki szakmunkás pölö, azzal valószínűleg nem tudnék sokmindenről beszélgetni, mert nem eseteim az egyszerű emberek.

Remélem így már világos. Ha te annyira véglény vagy, hogy nem vagy képes felfogni, hogy én nem feketeében meg fehérben gondolkozom, az a te hibád.

2009. aug. 2. 09:13
 16/26 anonim ***** válasza:
A pénze legyen dolgot pedig ki kérem magamnak, mert qrvára fogalmad sincs róla, hogy én milyen ember vagyok, és a szememben mi számít értéknek. Ha ennyire érdekel, akkor annyit az orrodra köthetetk, hogy a mostani barátommal egy egyetemre járok, nagyon intelligens és művelt ls korához képest (tehát nekem megfelel a szintje, hiszen még nem vagyunk igazán "felnőttek) és speciel 50ezer forinttal tartozik nekem,mert ugye én a pénzre megyek. Tudod, én tankoltattam meg a BMW-jét... Idióta.
2009. aug. 2. 09:16
 17/26 anonim ***** válasza:
Nem kell itt megmagyarázni semmit, szerinted akinek nincs diplomája az 1 idióta, te magad mondtad, szal nincs miről beszélgetni, nah bye-bye:-)
2009. aug. 2. 19:49
 18/26 anonim ***** válasza:

Nekem is számít, hogy egy férfi művelt legyen. Sajnos azt vettem észre, hogy a korombeli fiúknak egyre "cikibb" dolog műveltnek, tájékozottnak lenni, az érdeklődésük max. a kocsikig, ruhákig meg a fociig terjed, amivel nem is lenne baj, de ez így önmagában nagyon kevés.

Nekem fontos, hogy a partneremmel mindenféléről el lehessen beszélgetni, pl.: művészetek, politika, a mindennapi élet nehézségei, stb.

Hál' istennek össze is hozott a sors egy ilyen emberrel, aki okos, művelt, értelmes, és vannak komoly céljai az életben. Úgy érzem, ritka kincs manapság az ilyen ember. (az én korosztályomban mindenképp)

Most mindketten egyetemre készülünk. Nem azt mondom, hogy aki nem szerez diplomát, az nem lehet értelmes, intelligens, ez azért így általánosítás lenne. De azt észrevettem, hogy azon ismerőseim nagy része, akik egyetemre járnak, jártak, sokkal nyitottabbak a világra, szélesebb a látókörük. Szóval valamit mégiscsak számíthat a végzettség.

Viszont vannak olyan emberek is a környezetemben, akik a szakmunkást is alig tudták elvégezni, hát velük nincs sok közös témánk. Tényleg csak a kocsik, ruhák meg a "jó bulák" a fontosak náluk, eddig terjed a látókörük...

Nem egy olyat látok, hogy az van pl. valakinek kiírva iwiwen: "Egyetem: na azt már soha...", stb. Az ilyen megnyilvánulásoktól a falra tudok mászni... Manapság tényleg menő "tuskónak" lenni (nem úgy értem, hogy aki nem megy egyetemre, az mindenképp tuskó, de az aki megtehetné, ám lustaságból, "menőségből" lemond a lehetőségről, azt nem tartom túl sokra...)

19/L

2009. aug. 2. 20:13
 19/26 anonim ***** válasza:

Előző vagyok

Elnézést kérek egy-két helyesírási hibámért (pl. veszző lemaradása).

Ja, és a "fontosak náluk" helyett "fontosak nekik"-et akartam írni.

(Mielőtt még leszólnátok, hogy én is milyen műveletlen vagyok.)

19/L

2009. aug. 2. 20:19
 20/26 anonim ***** válasza:
vessző
2009. aug. 2. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!