Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Erdekel milyen okos apasi ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erdekel milyen okos apasi ha inteligens?

Figyelt kérdés
Ugy ertem,ha van agya,nem egy bunko tokkelutott,akkor erdekel mennyire okos vagy csak egy normalis hatarig erdekel?
2009. júl. 27. 19:30
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
19:49 rémesen hülye és korlátolt vagy, inkább nem is idegesítem magam rajtad... Igázból erről beszéltem, amikor a sötét emberekről volt szó. Vagdalkozol a baromságaiddal, ismételgeted, hogy márpedig én nem azt írtam amit (szövegértés khm), és hozzáköltöd hogy igazából én mindezt úgy értettem, hogy a pénz a fontos. Meg sem próbálod megérteni, amit írtam, nem vitatkozol, nem érvelsz, csak hülyeségekkel ostrmolsz aztán közlöd, hogy "na pápá". Tökéletesen beleillesz abba a kategóriába, aki nekem szellemileg túlságosan elmaradott. Így tényleg nem érdemes bármiről is beszélni.
2009. aug. 2. 20:40
 22/26 anonim ***** válasza:

Egyébként meg idegen szavak szótára, intelligencia címszó alatt a következőt találod meg: értelmes, eszes, MŰVELT.

Mert ugyebár te szerinted az intelligencia meg a műveltség 2 különböző dolog. És hogy megnyugodjon a picike lelked, hogy te mondtál jó nagy baromságot, ezt alá is támasztom neked: [link]

De mivel ezt te nem tudtad, nyilván még intelligens vagy....vagy művelt?

2009. aug. 3. 18:12
 23/26 anonim ***** válasza:

Szövegértés pedig itt van

"Amúgy igen, érdekel, hogy egy pasinak milyen végzettsége van, mi érdekli, és gyorsan le lehet szűrni, hogy menyire intelligens. Nem tudnék buta vagy műveletlen férfival kezdeni"

Ezen nincs mit megmagyarázni, ha valaki egy szakmunkás az aztán a közeledbe ne menjen. 2 hozzászólás után, ohh te neked van olyan ismerősöd akinek 8 általánosa van, és hogy mégis milyen művelt. A saját mondandódba összezavarodsz. Nem tudja a bal kéz mit csinál a jobb? Hát igen, a probléma gyökere...

És igenis, az intelligencia nem az iskolázottságon múlik. Mert lehet hogy tudja hogy mi az a hidegfúziós plazmareaktor, de ha leesik egy fal a képről csak néz hogy most a tiplit vagy a kalapácsot verjem be? Ez az egésznek a lényege, szó sincs arról hogy én veszekedni akarok, csak tényleg szomorú hogy iskolázottság alapján ítélsz. A szövegértéssel semmi baj, de ha te nem így akartad megfogalmazni akkor szólj hogy te másképpen értetted és máris más a felállás, ahelyett hogy engem támadsz be a szövegértési tudásommal, miközben teljesen tudtam értelmezni a mondatot. Még 1-2 momentum.

"A végzettség meg egy olyan dolog, hogy manapság már minden hülyét felvesznek az egyetemre/főiskolára, nem kell ahhoz zseninek lenni. De ha valakiben annyi akaraterő sincs, hogy megpróbálja ennek ellenére, az az én szememben egy nagy nulla."-- Ha mindenki egyetemre megy, akkor ki fog dolgozni? Meg tudod mondani nekem kifogja felépíteni a házat, feldobni a tetőt, meg a fűtést megcsinálni hogy ne fagyjál meg otthon? Mert nem a 2 diplomás egyetemista, az biztos. A másik dolog pedig az, hogy nem kell azt hinni mert neked megadatik az hogy egyetemre járj, másnak is megadatik. A harmadik dolog pedig az, hogy egyszer az életben, csak 1 olyan dolgot rakj össze, amit egyetemi végzettségű nyakkendős úriember tervezett. Legyen az akármi, egy fürdőkabin, egy függönykarnis vagy akármit, és meglátod, hogy a 2 diplomájával olyan dolgot tervezett, amivel te órákat eljátszol mert olyan hülyén van megtervezve, hogy egyszerűen nem tudod megcsinálni, vagy pedig nagyon keservesen. Az észt nem az egyetemen osztogatják, hanem az élet osztogatja az észt. Van a tankönyv, meg van az ÉLET. A tankönyvben megtanulod mi az a plazmareaktor pl, az ÉLETBEN meg megtanulod, hogy hogyan kell egy akadályt leküzdeni. Erről ennyit.

2009. aug. 3. 18:27
 24/26 anonim ***** válasza:
2-vel ezelőtt pedig nem a fal esik le a képről, hanem a kép a falról, elnézést, javítottam:-)
2009. aug. 3. 18:29
 25/26 A kérdező kommentje:

mit nem ertetek:nem tesztek kulonbseget okos es inteligens kozt meg muvelt es bunko kozt?tejoeg

okos:tanult a suliban.inteligens:az IQszintja 80+,muvelt:altalanos muveltsege nagy,bunko:nem tanult az iskolaban,hulye:retardalt,fogyatekos,szellemileg gyenge,IQ 70-.

Mellesleg kosz a valaszokat ami ahsznos volt

2009. aug. 3. 21:06
 26/26 A kérdező kommentje:

Engem nem, mert pasi vagyok. De a kettő nem feltétlenül jár együtt. Az intelligencia az olyan mint valami képesség, az okosság pedig tanulás által elért dolog, tudás. Az egyik a gondolkodás módját írja le, a másik a felhalmozott tudás mennyiséget.. Szerintem..

Pontosan igy ertettem.Vegre egy inteligens ember....

2009. aug. 3. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!