Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatok inteligens, szeretni tudó, nem dohányzó/alkoholizáló fiút magamnak? Vannak egyáltalán ilyen emberek?
Persze, hogy vannak. Nem is kevés. Én is ilyen vagyok. :) Számodra rossz hír lehet, hogy én viszont most már nem keresek senkit, mert véletlenül megtaláltam, azaz egymásra találtunk. :))
De tényleg rengeteg ilyen fiú van, aki számodra ideális lehet. Csak nem egyszerű megtalálnod, mert mondjuk disco és egyéb ismerkedős helyekre nem járnak...
Esetleg neten próbálkozz keresgélni, úgy talán könnyebb, gyorsabb.
tudom hogy butaság, de nekem pont az ellenkezője a bajom. dohányos vagyok, és szeretek bulizni is. mindig olyan pasikba bukom bele akik nem dohányosok (persze őket nem zavarja hogy én igen, de ettől csak én érzem magam kellemetlenül), és életükben nem buliztak még.
teljesen megértelek.
hát tuti nem haltak ki ezek a fiúk, legalábbis remélem, mert a lányok közül nem az biztos...
ez ha már itt tartunk meg én vagyok:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
19-20/L
Valaki itt azt írta, "Én sem találok a mai huszonéves srácok között úgymond "normálisat" :S... hát, most lehet, h gonosz dolog, de már én is letettem róla, h nagyon keressek "huszonévest" (még nem vagyok 21), egyszerűen azért, mert szürnyen hajlamosak rá, hogy nem veszik komolyan az embert... Maaaajd, ha már érettnek érzi magát, maaaaajd akkor lesz esküvő, gyerekek, boldog család... Lány létemre nincs szándékomban 30 évesen szülni az elsőt, uh én nem érek rá...
A másik, h az is igaz, h nagyon sokan vannak ilyen "tökéletes" pasik, csak jól titkolják.:) bedarálja az embert ez a menő vagyok stílus... mindenki csak játssza ezta szerepet, amíg ki nme öregszik, és észre nem veszi, h egy percig sem törődött azzal, amivel kéne... Ebből ki kell nőni!:)
és egy jellemző dolog a végére...
Párom 34, és bizony egy házibuliban ismerkedtünk meg! Egy olyan házibuliban, ahol voltunk 5-en, és társasjátékoztunk, meg kártyáztunk...:D Inni nem szeret, drog no, a cigit "csak a jó társaság kedvéért, ne kelljen már visszauztasítani" szívta. ne tudjátok meg, milyen fejet vágot a baráőtja, mikor hívta cigizni, ő meg közölte, h nem megy...... Engem ugyanis zavar, és megkértem, tegye le. Mivel nem láncdohányos, semmi ilyesmi, nem is volt gond belőle...
Uh fel a fejjel! ha nem 25 éves, akkor 30! nem baj az... szerintem...:)
Én is ilyen fiú vagyok, mivel sportolok(bmx-ezek) egyáltalán nem cigizek, és nem is fogok.
Az alkohollal úgy vagyok hogy mértékkel, ami azt jelenti hogy szoktunk iszogatni a haverokkal de nem úgy h hullára, annak nincs értelme.
Én 17-éves vagyok, egyedül lakom és mégsem cigizek, viszont szinte osztálytársaim közt van 3 gyerek rajtam kívül aki nem cigizik. osztály létszáma: 45
Szóval ez ilyen!
Én is ilyen vagyok, exem ezért hagyott ott.. Túl békés vagyok. Pedig iszom ha megkívánom de nem annyira hogy részeg is legyek csak becsiccsentve max, néha kellemes tud lenni. Meg bulizni is járok csak nem olyan sokszor mint egyesek. De ha választhatnék kocsma vagy otthon egy film között, a párommal, hát nem kérdés hogy az utóbbi. Cigizni soha, de elviselem, csak azt nem ha a párom a jelenlétemben. Meg sportolok és edzek is, pozitiv hozzáállásom van a dolgokhoz és nagyon tudok szeretni. F 19 BP
És ami a jó hír hogy létezik ilyen lányban és még ráadásul gyönyörűszép is.. Áh.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!