Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most akkor hogy is van ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel már rég összejöhettem volna. És nem értem hogy ölelgetni meg puszilgatni imádom méghozzá még érzek is iránta valamit, de mégse akarom hogy lesmároljon meghogy járjak vele.. nem értem..
2011. júl. 27. 12:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Én se
2011. júl. 27. 12:42
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem az apádról van szó?

Mert akkor ez normális.

2011. júl. 27. 12:46
 3/7 A kérdező kommentje:

elég fura is lenne ha az apám és köztem két év lenne..

a srác 17 éves énmeg 15.

2011. júl. 27. 12:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha nem akarsz a sráctól semmit, akkor ne bolondítsd feleslegesen. Ez nem megoldás,sőt,nagyon gonosz dolog.Ne találkozzatok egy ideig,gondold végig a dolgot, h rendezd magadban az érzéseket, és ha meg van a válasz akkor mond el a srácnak is! 18/L
2011. júl. 27. 12:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Erre a viselkedésformára már van kifejezés is: PICSULÁS
2011. júl. 27. 19:59
 6/7 A kérdező kommentje:
nemkértem negatív véleményeket. kössz
2011. júl. 27. 22:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Gyökerekkel ne is foglalkozz ;)

Kedveském, a te eseteden én is átestem :)

Nem tudtam eldönteni, miért érzek így egy srác iránt, amikor nem is akarok tőle semmit.... a megoldás pedig abban rejlett, hogy mert FÉRFI és meg NŐ.

Az illetővel barátok agyunk a mai napig és hát fiatalon az ember kicsit összezavarodik, hisz szokták mondani, hogy férfi és nő között nincs barátság.... valahol igaz is, mert egyik fél mindig picit többet érez, mint a másik ( talán a nemi különbségek miatt ), hisz biológiailag arra vagyunk beállítva, hogy az ellenkező nemből valaki lesz egyszer talán a párunk... és nagyon könnyen össze lehet téveszteni a vonzódást az igaz barátság szeretetével ilyenkor, pont azért, mert ellenkező nemű az illető, mint mi.

Szóval, ne pánikolj :)

23/L

2011. aug. 8. 15:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!