Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Két férfi tetszik egyszerre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két férfi tetszik egyszerre, ti mit csinálnátok ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Két pasi is nagyon tetszik. Direkt írtam tetsziket, mert még egyikbe sem vagyok szerelmes, de simán el tudnám mindkettővel képzelni, hogy komolyabb alakuljon. Mindketten szimpatikusak, viccesek és szexuálisan is vonzóak számomra. Vicces, hogy külsőleg is nagyon hasonlítanak egymásra. Csak ők nem ismerik egymást. :D

Szóval a helyzet, hogy mindkettővel beszélek. Én is tetszem nekik. De azt is tudom, hogy nekik sem én vagyok az egyetlen, mindketten eléggé helyes srácok, biztosan más lányokkal is beszélnek. Az egyikük ugyanarra az egyetemre jár, mint én, nála szinte biztos vagyok abban, hogy több vasat tart a tűzben, mert eléggé szereti a lányokat.

A másikat nem ismerem annyira, őt egy buliban ismertem meg. De azt tudom róla, hogy eddig 2 barátnője volt és mindkétszer hűséges volt állítólag.

Arra gondoltam, hogy nem nagy bűn mindkettővel beszélni és randizgatni, ha úgy adódna. Persze ha valamelyikkel komolyodna, akkor vele maradnék. De félek, hogy mindkettőt megkedvelem. Már most kezdek odáig lenni értik.

ma 02:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
hármas
ma 02:37
 2/12 anonim ***** válasza:
22%
Próbáld ki mind a kettőt, amelyik jobb az ágyban, az lesz a palid.
ma 03:26
 3/12 anonim ***** válasza:
12%
Segédmunkás vagyok és engem is szeretnek a nők . Hiába mondom nekik , hogy csak 8 általános van meg és az is kettőször 4 osztály egyszerűen nem tudom levakarni őket , ja és egyetemista lányok. Lehet a szőke haj és a zöld szemtől okosnak tűnők ? A vicces hogy még ők fizetik az italomat is . Nem értem miért ilyen könnyű.
ma 04:50
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
tűnök*
ma 04:52
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Az se lenne baj ha három tetszene egy időben,ugyanis,csak szólok,három használható lyuk található rajtad!
ma 05:11
 6/12 anonim ***** válasza:
37%
Mindkettőt békén hagynám, mert ha megtudják, hogy van a másik, akkor 2 szék közül a pad alá fogsz esni és simán megszivatnak.
ma 05:33
 7/12 Leveltetu ***** válasza:
78%

ha nem fáj a fejed ne kösd be....

És ez két szuper pasi közül melyik választott téged?. Melyik ment oda hozzád, és hívott el egy kávéra, mert úgy látja, hogy érdemes téged megismernie.

Melyik volt az aki kereste a társaságodat, beszélgetett veled, viccelődött és a tudtodra adta, hogy tetszesz neki.

És melyik az amelyiket csak a feneked formája érdekli, és az arcod helyett csak a mögötte lévő copfot látja mibe kapaszkodni lehet?

Ott ahol egy nő akar ősszejönni egy pasival, majd ez meg is tőrténik, ott a vége 90% hogy szakítás vagy válás. Ha nem hiszed, kérdezd körbe az ismerőseid.

Amiért nem kell megküzdeni azt nem is fogják értékelni a férfiak.

ma 06:28
 8/12 anonim ***** válasza:
38%
Ez nem tudom miért kérdés. Ha két nőnek tetszem kénytelen vagyok mindkettővel lenni, nem? Udvariatlanság elutasítani.
ma 07:07
 9/12 anonim ***** válasza:
38%
Nem vagy értük oda egyáltalán. Ha oda lennél tényleg akkor csak az egyik érdekelne. Egyik se hozzád illő szóval mindkettőt pattinsd le.
ma 07:31
 10/12 anonim ***** válasza:
27%
Még lehet egy rakat kizáró tényező mindkettőnél. Amelyik jobban illik hozzád, azzal érdemes összejönni, persze most jön egy csomó felbőszült kan hogy mekkora k vagy hogy 2 ember merészel tetszeni elsőre.
ma 07:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!