Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két férfi tetszik egyszerre, ti mit csinálnátok ilyen helyzetben?
Két pasi is nagyon tetszik. Direkt írtam tetsziket, mert még egyikbe sem vagyok szerelmes, de simán el tudnám mindkettővel képzelni, hogy komolyabb alakuljon. Mindketten szimpatikusak, viccesek és szexuálisan is vonzóak számomra. Vicces, hogy külsőleg is nagyon hasonlítanak egymásra. Csak ők nem ismerik egymást. :D
Szóval a helyzet, hogy mindkettővel beszélek. Én is tetszem nekik. De azt is tudom, hogy nekik sem én vagyok az egyetlen, mindketten eléggé helyes srácok, biztosan más lányokkal is beszélnek. Az egyikük ugyanarra az egyetemre jár, mint én, nála szinte biztos vagyok abban, hogy több vasat tart a tűzben, mert eléggé szereti a lányokat.
A másikat nem ismerem annyira, őt egy buliban ismertem meg. De azt tudom róla, hogy eddig 2 barátnője volt és mindkétszer hűséges volt állítólag.
Arra gondoltam, hogy nem nagy bűn mindkettővel beszélni és randizgatni, ha úgy adódna. Persze ha valamelyikkel komolyodna, akkor vele maradnék. De félek, hogy mindkettőt megkedvelem. Már most kezdek odáig lenni értik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!