Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon csúnyán viselkedtem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon csúnyán viselkedtem vele, hogy próbáljam visszaszerezni?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel haverok voltunk nagyon sokáig, egy baráti társaságban mozogtunk. Akkor még komoly kapcsolatom volt, tehát tényleg haver volt.

A kapcsolatomnak vége lett, és akkor kezdtem észrevenni úgymond. Azt, hogy amúgy mennyire csinos, szép, hogy milyen kis kedves dolgai, szokásai vannak. Egyre többet beszélgettünk kettesben, írogatni is hajnalig írogattunk egymásnak. Minél jobban megismertem, annál inkább odavoltam érte. Nem csak külsőre volt 10/10, de okos, értelmes volt, tényleg bármiről tudtunk beszélgetni. Érdeklődő és törődő volt, mikor egyszer írtam, hogy beteg vagyok, ideállított egy nagy lábasnyi levessel és csinált mellé sült csirkét és krumplipürét is, merthogy neki az anyukája mindig ezt készíti, ha beteg és azonnal jobban van tőle.

Randira hívtam, örömmel igent is mondott, de egy farok voltam és nem mentem el, úgy, hogy nem is mondtam le. Láttam, hogy írt, hívott, de nem reagáltam, egyszerűen lefagytam, megijedtem, nem tudom. Azt éreztem, hogy túl jó lenne ő nekem és felesleges is belekezdeni bármibe.

Utána próbálkoztunk ezzel a barátság extrákkal dologgal, az ott lett agyonvágva, mikor próbált megcsókolni, de mondtam, hogy nekem az csak párkapcsolatban oké, szexkapcsolatnál inkább ne. Szerinte ezzel megaláztam és ennyi erővel kvához is mehettem volna.

Ezt követően átment teljesen passzív agresszívbe a viselkedése, nem szólt hozzám, vagy ha igen, próbált valamivel megbántani. Ezt tűrtem egy ideig, de meguntam és bántottam, szavakkal. Nem tudom, miért, de azt mondtam neki, hogy amúgy soha nem is tetszett és hogy az a lány, akivel akkor ismerkedtem, már a létezésével is felülmúlta őt.

Fél éve nem beszéltünk, ő közben szakot is váltott, a társaságból is kicsit kimaradt. Hiányzik, egyre jobban és úgy érzem, nagy hibát követtem el vele kapcsolatban. Minden lányban őt keresem, azt vettem észre, hogy ő a mérce, azt várom, hátha valaki tud olyan lenni, mint ő. De a közelébe sem érnek.

tegnap 22:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Jó nagy ... vagy, ezt elrontottad.
tegnap 22:21
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

A reinkarnációban hiszel?

Ezt ebben az életben nem teszed jóvá.

tegnap 22:27
 3/18 A kérdező kommentje:

Tudom, barom voltam, teljesen igazatok van.

De tényleg megadnék bármit, ha adna egy esélyt még.

tegnap 22:33
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát tőlem a fejed tetejére allhatnál le se 💩nálak többet. HaGyd békén
tegnap 22:41
 5/18 anonim ***** válasza:
0%
Mert most kötelező csókolózni bárkivel? Vagy én nem értem?
tegnap 22:46
 6/18 A kérdező kommentje:

Most lesz majd a szülinapja, két hét múlva.

Gondoltam, hogy esetleg rendelnék neki egy kis tortát és virágcsokrot, majd kiszállíttatnám. Mert mondta, amikor még "ismerkedtünk", hogy nagyon szereti a virágokat, de senkitől nem kapott soha még, maximum rokonoktól ballagásokra...

És utána felköszönteném üzenetben és hátha akkor nyitottabb lenne rám?

Arra is gondoltam, hogy "véletlenül" írok neki, mintha nem neki akarnék, utána mellékesen megkérdezem, mi van vele, hogy van? De őszintén ezt 23 évesen kicsit kínosnak érezném.

tegnap 22:47
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát, haver! Ezt nagyon elcseszted!
tegnap 22:50
 8/18 A kérdező kommentje:

Igen igen, ezt tudom én is.

Egyéb tanács? :D

tegnap 22:52
 9/18 anonim ***** válasza:
70%
Nagyon max egy virágot küldj neki, "bocsáss meg hogy egy seggfej voltam, örökké banni fogom" üzenettel, aztán várd ki hogy reagál-e rá.
tegnap 22:53
 10/18 anonim ***** válasza:
64%

Minek csicskulsz ha nem akartál semmit tole? Csak mert lelép?

Ez olyam gáz.

tegnap 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!