Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon csúnyán viselkedtem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon csúnyán viselkedtem vele, hogy próbáljam visszaszerezni?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel haverok voltunk nagyon sokáig, egy baráti társaságban mozogtunk. Akkor még komoly kapcsolatom volt, tehát tényleg haver volt.

A kapcsolatomnak vége lett, és akkor kezdtem észrevenni úgymond. Azt, hogy amúgy mennyire csinos, szép, hogy milyen kis kedves dolgai, szokásai vannak. Egyre többet beszélgettünk kettesben, írogatni is hajnalig írogattunk egymásnak. Minél jobban megismertem, annál inkább odavoltam érte. Nem csak külsőre volt 10/10, de okos, értelmes volt, tényleg bármiről tudtunk beszélgetni. Érdeklődő és törődő volt, mikor egyszer írtam, hogy beteg vagyok, ideállított egy nagy lábasnyi levessel és csinált mellé sült csirkét és krumplipürét is, merthogy neki az anyukája mindig ezt készíti, ha beteg és azonnal jobban van tőle.

Randira hívtam, örömmel igent is mondott, de egy farok voltam és nem mentem el, úgy, hogy nem is mondtam le. Láttam, hogy írt, hívott, de nem reagáltam, egyszerűen lefagytam, megijedtem, nem tudom. Azt éreztem, hogy túl jó lenne ő nekem és felesleges is belekezdeni bármibe.

Utána próbálkoztunk ezzel a barátság extrákkal dologgal, az ott lett agyonvágva, mikor próbált megcsókolni, de mondtam, hogy nekem az csak párkapcsolatban oké, szexkapcsolatnál inkább ne. Szerinte ezzel megaláztam és ennyi erővel kvához is mehettem volna.

Ezt követően átment teljesen passzív agresszívbe a viselkedése, nem szólt hozzám, vagy ha igen, próbált valamivel megbántani. Ezt tűrtem egy ideig, de meguntam és bántottam, szavakkal. Nem tudom, miért, de azt mondtam neki, hogy amúgy soha nem is tetszett és hogy az a lány, akivel akkor ismerkedtem, már a létezésével is felülmúlta őt.

Fél éve nem beszéltünk, ő közben szakot is váltott, a társaságból is kicsit kimaradt. Hiányzik, egyre jobban és úgy érzem, nagy hibát követtem el vele kapcsolatban. Minden lányban őt keresem, azt vettem észre, hogy ő a mérce, azt várom, hátha valaki tud olyan lenni, mint ő. De a közelébe sem érnek.

tegnap 22:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Azt mi nem tudhatjuk, hogy ő mennyire kedvelt téged de nem mentél el a randira ez már alapjában véve ad egy bizalmatlanságot a részéről. Utána csúnyán is viselkedtél vele. Szerintem ha nem érezte ugyanazt ennyire intenzíven mint te akkor kb esélytelen a dolog. Miért pont téged akarna? Mármint eddig csak bántottad őt. Ezt senki sem szereti és mondhatod, hogy megváltozol meg elmagyarázod mit miért tettél akkor is ami volt az volt és belőle érzelmeket váltottak ki. Fogalmam sincs hogyan tehetnéd jóvá.
tegnap 23:11
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Semmi tanács...ha van esze a nőnek nem áll veled szóba.
ma 00:06
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez aztán tényleg övön aluli volt. Ez a csókos dolog meg, bejön neked kavartok, beszélgettek egy csomót, erre nem tudod megcsókolni? De lefeküdni azért lefeküdtél volna vele, ilyenről sem hallottam még. Itt már fogtam a fejem, hogy ilyen nincs. Egyszerűen olvasva is kínos. Különben meg nem lehet csak rájöttél, hozzá hasonló nőt nem fogsz találni? Volt lehetőséged összejönni vele, nem egyszer hibáztál itt, a találkozós dolgot is, rendben megijedtél, nem lehetett volna annyit írni, bocsi nem tudok menni?? Komolyan, ez nem lefagyás, ne fogd rá. Ha kellett volna neked nem vársz fél évet. Hagytad elmenni kész. Csak azért mert magányos vagy éppen nem kell újra feltépni a lány sebeit, elég traumát okoztál neki egy életre.
ma 00:21
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Azt tanácsolom, hogy szépen szállj le róla és többet ne is keresd. Kvázi kihasználtad, megaláztad. Úgy csináltál mintha te lettél volna a prémium fogás, ő pedig egy kis senki, aki örülhet, hogy a magad fajta "Jani" egyáltalán szóba áll vele.

Tőlem küldhetnél egy egész kertnyi virágot - át sem venném!

Remélem, hogy soha a büdös életben nem áll veled szóba. Nem azért mert megsértetted, hanem mert egyszerűen nem vagy azon a szinten, amelyiken ő van (sem agyilag, sem érzelmileg). Nem fog többé lealacsonyodni.

ma 00:43
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Bro' neked az EQ-d a kib.szott nulla közelében van! A saját kis f.szságaid nézted és sz.rtál rá mennyire gázolsz bele a másikba, mintha az egy dobálható rongybaba lenne nem is egy ember. Most sem a csajt sajnálod hanem saját magad. Nyomatékosítottad mindezt benne olyan dolgokkal aminek a tizedéért elküldene bárki más a pitchába.

Ápolgatta a kis lelkedet, tutujgatott, kaját vitt, de meg belerúgtál jó nagyokat. Ezt már a büdös életben nem fordítod vissza. S amilyen az EQ-d, a gondolkodásmódod jobb is... - mármint a csajnak hogy nem jött veled össze.

ma 00:58
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint itt te nem ütötted meg a mércét. Annyit tehetsz tanulsz ebből s nem bántasz legközelebb hülye félelmek miatt másokat.
ma 01:32
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
99% már elvesztetted. Egy bocsánat kérő levél viszont talán belefér. Ahogy itt le tudtad írni, hogy féltél, mert túl jó volt.
ma 05:59
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem még semmi nem késő.

Én is éppen "kapcsolatmentő" akcióba kezdtem a párommal - és VEVŐ(!) rá... (pedig már a szakítás legszélén álltunk éppen.)

Lakóhelyeteken van-e jogi segítségnyújtó osztály? Én békéltető "közvetítőt" kértem és szorgalmazzuk az időpont egyeztetést.

A családsegítő szolgálatban nem bízom, mert iszonyat rossz tapasztalatom van velük. Esetleg még a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak van család- és párterápiája, ami működhet. Ott normális az emberi hozzáállás élettörténetekhez, életeseményekhez.

Szóval hajrá! És próbáld meg nem feladni!

ma 06:27
 19/21 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a hajó már elment, mert megaláztad azzal, hogy ingyen prostinak akartad volna.

Nem bocsátanék meg a helyében neked.

ma 07:26
 20/21 anonim ***** válasza:

Először is azért ijedtél meg mert kapcsolatból kapcsolatba ugrani szakítás után nem akartál ami teljesen érthető. De azt akkor se úgy kell tudatni, hogy nem jelensz meg a randin és nem tudatod vele, hogy nincs randi.

Másodsorban pedig egyedül azért "érdekel", hasonlítod másokhoz mert megöl a bűntudat.

Semmi igazi érzelem nincs mögötte.

Lásd, hogy csúnyán viselkedtél többször is.

Szépen fogadd el, hogy ebből nem lesz semmi és a lelkiismeret furdalást is engedd el!

ma 07:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!