Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnám visszaszerezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám visszaszerezni ezt a lányt?

Figyelt kérdés
Na szoval ez egy évvel ezelőtt kezdődött hogy megismertem egy lányt és 2 hónapig joba voltunk, és akkor elhivott egy rendezvényre, ahol szerintem elvárta volna hogy táncoljak vele de mivel nem tudok még táncolni igy nem tudtam :(, utána 2,3 hétig nem irt vissza sohsem mikor ráirtam akár telefonon akár fb.on, az este mikor találkoztunk a rendezvényen én lehet hogy kicsit megöleltem vagy valami, de nem akartam h lássa hogy nagyon tetszik nekem.Na szóval 3 hét után felidegesedtem kicsit és akkor olyanokat mondtam h tul kicsi hozzám, persze nem akarattal csak mert fel voltam mérgelődve, azután kitörölt engem és utána vissza akart venni nem vettem vissza, majd joval utána visszajelöltem és visszavett, és azt mondta hogy ő csak barátnak tartott, pedig én nem hiszem mivel amikor joba voltunk akkor egy nap akár 50,100 smst is irtunk egymásnak. Utána eltelt már jó pár hónap és ujra joba lettünk, aztán kitöröltem mert ugy éreztem hogy ugy beszél velem mint egy ''papuccsal''.És most nem akar megbocsájtani, pedig ugy érzem hogy egy virtuális oldal szoszerint facebook ha itt kitörölöm, nem biztos hogy a szivemből ki tudom törölni, és szeretném hogy ujra joba legyünk mint régen,de ő azt mondja hogy gyerekes vagyok mert töröltem fb.ról sokszor.Szóval 14 éves a lány én 5 évvel idősebb mit tanácsoltok? előre is köszönöm a válaszokat. :)
2013. aug. 17. 23:42
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
egy pokélabdával
2013. aug. 17. 23:44
 2/28 anonim ***** válasza:
19 évesen miért nem egy 20 évest próbálsz felszedni mit akarsz egy 14 éves kislánytól
2013. aug. 17. 23:44
 3/28 A kérdező kommentje:
de nem érted hogy ő volt megindulva, én csak ismerkedtem, most utasitsak vissza egy szép lányt, csak mert 5 évvel kissebb nálam? nem hiszem
2013. aug. 17. 23:46
 4/28 A kérdező kommentje:
Mert azt hiszed az életbe ugy megy hogy egyből jön egy 20 éves lány akivel nagyon kijöttök egymással,tetszik neked meg aranyos stb.., hát azt felejtsd el.
2013. aug. 17. 23:50
 5/28 anonim válasza:

nos..ne folytassatok ezt a kitorlom -visszaveszem dolgot.borzaszto gyerekes.

Beszeld meg vele de csak is szemelyesen.ne virtualisan

2013. aug. 17. 23:50
 6/28 anonim ***** válasza:
Kisapám miért ne lehetne felszedni egy 20 évest?Csak próbálkozni kell ahelyett hogy egy 14 évest h*lyítesz akivel egyébként nem nagyon tudsz mit kezdeni!
2013. aug. 17. 23:51
 7/28 A kérdező kommentje:
Ja persze, kár hogy te nem ismered azt amikor egy fiú sokat küzd egy lányért, külömben is utálom azokat a lányokat akik könnyen adják magukat.
2013. aug. 17. 23:53
 8/28 A kérdező kommentje:
5. válaszoló, igazad van csak már szeme elé se akarok kerülni nagyon, mert szégyelem magam hogy sokszor felkapom a vizet hamar,és tudom hogy sikerülhet ujra a régi bizalmát visszakapnom.
2013. aug. 17. 23:55
 9/28 anonim válasza:

Na jóó!..

Ez a kislány téged egy jó kis "játszó pajtásnak" vesz semmi többnek kedvesem:)

Ha valóban érdekelnéd nem viselkedne így veled!

2013. aug. 17. 23:57
 10/28 A kérdező kommentje:
azért hivhatott el egy olyan rendezvényre amibe ő is szerepelt,mert nem érdekeltem? értemes válasz dislike
2013. aug. 17. 23:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!