Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám visszaszerezni ezt a lányt?
Figyelt kérdés
Na szoval ez egy évvel ezelőtt kezdődött hogy megismertem egy lányt és 2 hónapig joba voltunk, és akkor elhivott egy rendezvényre, ahol szerintem elvárta volna hogy táncoljak vele de mivel nem tudok még táncolni igy nem tudtam :(, utána 2,3 hétig nem irt vissza sohsem mikor ráirtam akár telefonon akár fb.on, az este mikor találkoztunk a rendezvényen én lehet hogy kicsit megöleltem vagy valami, de nem akartam h lássa hogy nagyon tetszik nekem.Na szóval 3 hét után felidegesedtem kicsit és akkor olyanokat mondtam h tul kicsi hozzám, persze nem akarattal csak mert fel voltam mérgelődve, azután kitörölt engem és utána vissza akart venni nem vettem vissza, majd joval utána visszajelöltem és visszavett, és azt mondta hogy ő csak barátnak tartott, pedig én nem hiszem mivel amikor joba voltunk akkor egy nap akár 50,100 smst is irtunk egymásnak. Utána eltelt már jó pár hónap és ujra joba lettünk, aztán kitöröltem mert ugy éreztem hogy ugy beszél velem mint egy ''papuccsal''.És most nem akar megbocsájtani, pedig ugy érzem hogy egy virtuális oldal szoszerint facebook ha itt kitörölöm, nem biztos hogy a szivemből ki tudom törölni, és szeretném hogy ujra joba legyünk mint régen,de ő azt mondja hogy gyerekes vagyok mert töröltem fb.ról sokszor.Szóval 14 éves a lány én 5 évvel idősebb mit tanácsoltok? előre is köszönöm a válaszokat. :)2013. aug. 17. 23:42
11/28 anonim válasza:
19 évesen szerinted nem gyerekes, hogy ilyenekt csinálsz ? Ez a 14 éves lány értelmesebbnek tűnik nálad, hagyd békén szegényt
12/28 anonim válasza:
Kérdező:
Attól mert 18-19 évesen felszedsz egy 20 éves csajt miért lenne könnyen kapható?Te tényleg ennyire idióta vagy vagy csak játszod?Én 18 évesen próbálkoztam egy 20 éves lánynál és csak 4 hónap randi után sikerült megcsókolnom csak hogy tudd milyen könnyű felszedni őket meg milyen könnyen adják magukat!
Neked az a bajod hogy a veled egykorúak sz*rnak rád ezért egy 14 éves KISLÁNNYAL próbálkozol SZÉGYEN!
13/28 A kérdező kommentje:
és beszéljen ugy velem ahogy akar mi? mintha én a rossz kisöccse lennék
2013. aug. 18. 00:04
14/28 A kérdező kommentje:
hát utolsó kérdező kicsit szánalmas vagy, ő hivott mindenhová nem én hivtam őt :)szoval elvagy tévedve
2013. aug. 18. 00:05
15/28 anonim válasza:
Az nem számít ki hívja te szerencsétlen nálam is próbálkozott 14 éves mikor 19 voltam de azt mondtam neki hogy bocsi de túl fiatal vagy mivel nincs értelme h*lyítenem hisz túl fiatal ahhoz hogy komoly kapcsolat legyen szerencsétlen!
16/28 A kérdező kommentje:
bizalmát akarom visszaszerezni, nem megdönteni te 21.század gyökere.
2013. aug. 18. 00:08
17/28 A kérdező kommentje:
eddig egy értelmes válaszadó volt az 5. köszönöm a tanácsot.
2013. aug. 18. 00:14
18/28 anonim válasza:
De nem érted te h*lye hogy nem a megdöntésről van szó hanem arról hogy úgyse érdekel téged csak azért csinálod mert nem tudsz idősebbet összeszedni és ez a szégyen te gyökér!Azt meg hagyjuk már hogy mit akarsz meg mit nem az ágyban majd persze 19 évesen sakkozni akarsz vele mi?idióta
19/28 A kérdező kommentje:
hát ezt elnézted mivel a barátnőm 18 éves, esküszöm ilyen értelmes embert még nem láttam mint te.
2013. aug. 18. 00:20
20/28 A kérdező kommentje:
gyökerek ne irjanak, első kikötésem :D
2013. aug. 18. 00:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!