Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, h "visszaszeressen belém"? Vagy inkább ne is törődjek vele?
Ha a sok chatelés után nem érezte ugy hogy Te kellesz neki, akkor szerintem hagyd. Az együttléteknek és a beszélgetéseknek meg kéne hozniuk a kivánt hatást, vagyis ha a fiú érezne valamit irántad kibékült volna. Lehet hogy jó barátnak tart, de újrakezdeni nem akarja ha nem lép. De lehet arra vár csak, hogy Te tedd meg. Én tennék rá egy finom utalást, ami nem tünik felkérésnek de mégis kiderül belőle mi a helyzet ezen a fronton az ő érzelmeivel.
Sajnos én is ebben a cipőben járok, több mint 3 év után a mult héten bejelentette a pasim, hogy már nem szeret. Kiderült egy hónapja van egy másik csaj, és most kezdtek vele komolyabbra fordulni a dolgok. Azért ejtett engem.
Itt már minden hiába, mi voltunk együtt augusztustól mostanáig igaz csak hetente egyszer találkoztunk de akkor nagyon jól éreztük magunkat és majdnem mindennap beszéltünk msnen is. Ha ennyi nem volt neki elég hogy újra belém szeressen, és képes volt kidobni akkor valószinü hagyni kell a dolgot mert ténylegnem érez már semmit irántam.
Ki kell deritened mit érez irántad! Sok sikert, drukkolok hogy sikerüljön!
Köszi a válaszokat... Igen, már rég eldöntöttem, h leteszek róla, de vhogy nem megy... mert mindig rám ír, akárhol vok bejelentkezve, és elegem van belőle... pedig sztem neki sem jó, h csak ülünk, és nem beszélünk semmiről -.-
Mind1, én azért nem szeretném utálni őt, nem tom elfelejteni...
Ja, és tom, h érez még vmit, de nem akarja újra kezdeni, mert azt hiszi, h nem fog menni... nem tom... nem lehet játszadozni velem, h 1szer szeret, 1szer nem -.- ezt meg is mondtam neki, szóval, ja... ez van... majd jövőre remélem találok vkit, aki elég érett ehhez...
még 1szer köszi a tanácsokat <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!