Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Rossz jel ez? Mennyi esélye van így a kapcsolatunknak? Vagy tényleg ne is törődjek ilyesmivel ha ez történik?
A barátommal fél éve vagyunk együtt, de mostanában sokat veszekedtünk, sok volt a féltékenykedés is az én részemről (facebook), de hétvégén megbeszéltük hogy változzak meg, a héten nem is féltékenykedtem, meg nem is volt veszekedés...
ma volt egy, és azóta nem is hív engem ( ő aztmondta hogy elmegy pihenni vagy aludni, de közbe egész délután csak a facebook-on van és egy lánnyal beszélget)...de máskor is láttam fenn már facebook-on de ő aztmondta akkor hogy nincs fenn, de pedig fenn volt.
Mit tegyek? Nem kéne ezzel törődnöm tényleg?
Beszélni erről vele már nem tudok, mert csak a veszekedés lesz, így is félek a szakítástól...
Megláttam hogy facebook és tudtam, hogy nem kell túl normális dologra számítanom. a barátodnak is van magán élete. Ugyan mire voltál féltékeny?? Van rá okod? Mert akkor emgkaptad a választ.
Hány évesek vagytok?
tudom hogy fő a bizalom, én próbálok bízni benne, de talán a sok rossz tapasztalatoktól van ez így, a sok féltékenykedés (előző barátomnál is így kezdődött hogy kezdett egy lánnyal beszélgetni aztán egyre többelk meg facebook-on is egyre több lányismerőse volt és aztán a végén megcsalt)
én 18, ő 22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!