Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Rossz jel ez? Mennyi esélye van így a kapcsolatunknak? Vagy tényleg ne is törődjek ilyesmivel ha ez történik?

Figyelt kérdés

A barátommal fél éve vagyunk együtt, de mostanában sokat veszekedtünk, sok volt a féltékenykedés is az én részemről (facebook), de hétvégén megbeszéltük hogy változzak meg, a héten nem is féltékenykedtem, meg nem is volt veszekedés...

ma volt egy, és azóta nem is hív engem ( ő aztmondta hogy elmegy pihenni vagy aludni, de közbe egész délután csak a facebook-on van és egy lánnyal beszélget)...de máskor is láttam fenn már facebook-on de ő aztmondta akkor hogy nincs fenn, de pedig fenn volt.

Mit tegyek? Nem kéne ezzel törődnöm tényleg?

Beszélni erről vele már nem tudok, mert csak a veszekedés lesz, így is félek a szakítástól...

2011. okt. 5. 17:05
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
próbálok megnyugodni, meg hogy ne érdekeljen ez az egész, de hogy eddig nem csinálta most meg csinálja kicsit ez a fura nekem... és amikor észrevettem és mondtam neki akkor ő le is tagadta, meg úgy tett mintha nem is tudná hogy miről lenne szó... ( mert kitörli az üzenőfaláról, de mire ő kitörli meg beküldi az üzenőfalra addig én megláttam...)
2011. okt. 5. 17:32
 12/15 A kérdező kommentje:
de az is érdekes hogy más lány is írt neki...
2011. okt. 5. 17:55
 13/15 anonim ***** válasza:

Gondolod egyébként, hogy ilyen hülye??

Lehet valaki feltörte a facebookját. Vagy csak nem aakrja, hogy féltékeny legyél.

2011. okt. 5. 18:04
 14/15 A kérdező kommentje:
jó, csak fura hogy egész délután nem hívott fel...
2011. okt. 5. 18:16
 15/15 Nikcsy396 válasza:
Sztem meg csal...én a helyedben utána néznék,nem mondanám el neki és ha találtam valamit,akkor el mondnanám..Nehogy már valaki órákat van fent facebookon téged meg fel se hív...ráadásul ha más lány is írt neki..mondani és mutatni mindent lehet neked,de attól még a hátad mögött is cselekedhet..
2012. jan. 18. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!