Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz lehet a jövőre nézve a kapcsolatunknak ha most folyton együtt vagyunk?
Figyelt kérdés
Már fél éve együtt vagyok a barátommal, és van mikor ő elmegy pl a haverokkal valahova és olyankor nagyon hiányzik... Azt tanácsolták hogy ne találkozzunk olyan sokat mert ugy hamarabb megunkuk egymást... Van ebbe vmi igazság?2008. júl. 19. 16:47
1/7 anonim válasza:
Megértelek. Mi is fél éve vagyunk együtt a barátommal és nekem is nagyon hiányzik ha a haverokkal megy el bulizni. De akkor Te is foglald el magad, menj fel Te is a barátnőiddel, lazuljatok, nevessetek, érezzétek jól magatokat. És tényleg nem kell egyfolytában együtt lennetek, mert ha Te nem is, de ő lehet, h hamarabb megunja. Neki is kell egy kis szabadság, amit a nagy sörpartik közt eltölthet :) De attol még szeret és tuti, h ő is sokat gondol Rád miközben a haverokkal van, csak nem akarja őket elhanyagolni..
2/7 anonim válasza:
Nekem 8 éve van pasim. Együtt lakunk, így folyton együtt vagyunk. Hát nagyon remélem, hog nem megy a kapcsolatunk rovására, hogy együtt élünk (már ha érted)!!!
Ennyi idő után is nagyon tud hiányozni ha elmegy itthonról.
Egy 26 éves lány
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,ha még vki van ilyen helyzetben,várom válaszotokat:D
2008. júl. 19. 17:24
4/7 anonim válasza:
így van kell egy kis szabadság..nemjó ha mindig együtt vagytok 1 hónapba 1-szer minimum kell ,hogy külön legyetek.Csak ehez az kell ,hogy megbizzatok egymásban én kapcsolatomban ez hiányzott.
5/7 anonim válasza:
Én is hosszú évekig azt hittem, h minél többet együt kell lenni a párunkkal. Aztán egy idő után rájöttem, kell neki is szabadság, ahogy nekem is. Legyen miről beszélni, hiányozzon. Az érzelmeink ettől függetlenül már 8 éve változatlanok, ugyanúgy szeretjük, tiszteljük és kívánjuk egymást. Fél év még nem olyan nagy idő, teljesen normális, ha folyton együtt akartok lenni. Majd (valószínűleg) egy idő után lesz másra is igényetek anélkül, h sérülne a kapcsolat. Legalábbis az én kiegyensúlyozott, boldog kapcsolatomban (és több ismerős pár esetén) ezt látom.
6/7 anonim válasza:
Mi két éve vagyunk együtt, és minden nap találkozunk. Eleinte nagyon nehezen viseltük, ha pár napig nem láttuk egymást, mostanában ez könnyebb azért. Minden embernek van valamennyi szabadságigénye, de én is úgy vettem észre, hogy hosszabb, jó kapcsolatban ez abszolút megoldható. Mi nem untuk meg egymást, de ez annyira a két ember személyiségétől függ, hogy hiába mondunk itt most bármit, lehet, hogy a te kapcsolatodra nem stimmel. Ezt neked kell felderítened, hogy a párodnak mennyi "szabadságra" van szüksége, és ezt hogyan tudjátok összehangolni. De ha MINDKETTEN a másikkal akartok lenni, amennyit csak lehet, ez nem lesz káros, nyugi. :)
7/7 anonim válasza:
Nálam kicsit más a szitu. a barátom nagyon sokat dolgozik mostanában, mert hajt, hogy előléptessék. azt mondja mindig, hogy majd ha megvan a kinevezés, akkor sokkal többet leszünk együtt. viszont erre nincs garancia. mi van, ha pont akkor fog elhagyni? a semmiért szenvedtem és vártam hónapokat? én még így is megpróbálom rávenni, hogy legyen velem többet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!