Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez számít valamit, vagy ne is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez számít valamit, vagy ne is törődjek vele?

Figyelt kérdés

Most van alakulóban egy párkapcsolatom, mindketten a 30-as éveink elején járunk. A férfinak komolyak a szándékai elmondása szerint, segítőkész velem szemben, és mindig biztosít arról, hogy komolyan gondolja velem ezt az egészet. Én korábbi csalódások miatt nagyon könnyen elbizonytalanodom, és ez történt most is, amikor az egyik közösségi oldalon az említett fiatalember egy hölgy több képét is "lájkolta", és kedves megjegyzést írt hozzá. Rögtön belém bújt a kisördög, meginogtam, és nem tudom, mit gondoljak... még szó szoros értelmében vett kapcsolat nincs közöttünk, de lehetséges, hogy a másik hölgy kell neki? Vagy hogy vele is ugyanúgy viselkedik, ugyanúgy ígér, mint nekem?

Elbizonytalanodtam.

Vagy semmi jelentősége ennek?

A válaszokat köszönöm!

2011. okt. 31. 12:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Na én ezért fogok olyannal összejönni,akinek nincs fb-ja.És én is törlöm magam onnan.

Sajnos a k*rva internet kapcsolatokat tesz tönkre,főleg a fb. ...

2011. okt. 31. 12:59
 2/3 anonim ***** válasza:
semmi jelentősége
2011. okt. 31. 13:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Lehetséges,hogy valami rokona.

Vagy simán nagyon jó barátok.

Kérdezz rá finoman!

2011. okt. 31. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!