Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok. Szerintetek nagyobb esélye van egy pasinak ilyen autóval? Kép lent.
Ha ennyire válogatós vagy b*zeg,akkor csoda,hogy a renót képes voltál megválasztani anno :DDDD
Szerintem honda legend...
nem mondom, szép darab, amit venni akarsz, de nem ez a mérvadó. nálam legalábbis. a mostani kocsid is megfelel, ha már mindenképpen lényeges, akkor az hogy legyen és ne essen szét.
meg szoktam nézni a szép autókat, de pusztán a kocsi miatt. egyébként is, én még azt is nehezen tudom elképzelni, hogy úgy ismerkedjek, hogy előbb látom az illető kocsiját, mint magát az illetőt. ha elérte hogy be akarjak ülni a kocsijába, akkor már édesmindegy, hogy milyen autója van. legalábbis nekem.
ettől függetlenül (is) egyetértek héhaverrel, van bennünk nőkben egy olyan, hogy figyelembe vesszük, el tudja-e tartani a családját a férfi, de sokkal jobban érdekel minket az, hogy lehetősége van-e. ezek az én tapasztalataim :D
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!