Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok. Szerintetek nagyobb esélye van egy pasinak ilyen autóval? Kép lent.
Igaz, én csak 20 éves vagyok, de kurv@ra leszarom a kocsimárkákat:D sőt...még azt is, hogy van-e kocsija az illetőnek...xD
Szerintem 10 év múlva se fogom másként gondolni, mert aki 30 évesen a pénzre megy, meg arra, hogy kitartsák, az 20 évesen is arra fog...:)
Én nem sofőrt akarok magamnak, hanem férfit:)
De te tudod...xD
Szamócának meg annyit, hogy igaza van:D Jól látja a dolgokat:)
Egyébként hadd meséljek gyorsan egy sztorit...
Anno randizgattam egy sráccal, volt kocsija, igazából nem tudott meghatni, mert amúgy egy gyökér volt :'D Szóval idővel le is koptattam...Néha-néha felhív, legutóbb, mikor felhívott, az volt a második mondata, hogy új kocsit vett...-,-' F@szom se kérdezte..., másrészt nem szeretem, ha meg akarnak vásárolni...
Szerintem sokkal fontosabb a kisugárzás, meg hogy mennyire határozott az adott férfi.
Ki nem állhatom a tesze-tosza puha p*csöket :'D Lehet felőlem mercédesze is...:'D meg egy rakás pénze, ha a szememben nem férfi...:D
Ha engem kérdezel, totál teszek a kocsira :S
barátomnak egy régi Fordja van, mégis 7éve vele vagyok.
Ha komoly kapcsolatot keresel, azt nem az autód fogja meghozni.
nagyon kicsi lehet a péniszed.
21/n
Totálisan nem érdekel, hogy egy pasinak milyen márkájú kocsija van... Igen, az számít, hogy legyen valamilyen, de nem hidalok le egy csili-vili autótól, nem szempont a párválasztásban. A jelenlegi barátomnak egy viszonylag alacsony kategórás autója van.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!