Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nem elég nektek ha egy pasinak szépek a szemei, de az arca nem annyira jön be?
Figyelt kérdés
Tehát tetszik nektek a szemei, de az arca nem az a megnyerő. Na jó nem sebhelyekre kell gondolni, pattanásokra, szakáll stb. Hanem , esztétikailag, anatómiailag nem jön be. De humoros és intelligens lenne a srác és nem egy zsírkupac, akkor adnátok neki egy esélyt?2011. okt. 23. 10:52
1/13 anonim válasza:
Tudod, a külső megfog, a belső megtart :)
2/13 anonim válasza:
Hú de utálom azt a közhelyet, amit az első írt...
3/13 anonim válasza:
Szerintem elég, legalább is nálam, de ilyenek mellé kell a jó humor, megbízhatóság, stb...
4/13 A kérdező kommentje:
Ha nem tetszem neki, akkor meg ráerőszakolom magamat. Addig teperek még nem enged, zaklatom orrba-szájba. Erre mindig engednek úgyis, belátják nincs más esélyük.
2011. okt. 23. 11:07
6/13 anonim válasza:
Ismertem egy srácot annak olyan szép csillogós szemei voltak... Istenem. A többi része nem annyira, de a szemei...
Jártam volna vele, ha nem vagyok foglalt.
7/13 anonim válasza:
van egy-pár ilyen haverom...de ha nem tetsel neki akk lépj másikra,szal... melyik suliba jársz?neved? korod?
xD (ez komoly!)
8/13 anonim válasza:
(az előző vok!)
szal ha érdekel a dolog sztem nyitok neki egy új kérdést... ööö... a szerelemben, a randizásban... a kérdés... "bejöwök?"... azt sztem dumáljunk...:)
9/13 anonim válasza:
(AZ ELŐZŐ VOK!)
EZEN AZ OLDALON BESZÉLJÜNK, MERT CSAK ÓRÁNKÉNT TOK KÉRDÉST ÍRNI... :) (V. msn-EN)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!