Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy senkinek sem kellek?
13:23 és 16:36-ot írtam, és egyetértek az előttem szólóval! Vannak, akik még életükben nem jártak senkivel és még nekik sem tanácsolja senki (na jó, persze ha idióták, akkor ez a megoldás, de te normális vagy :) ), hogy változzanak meg! :D
Nem azt akartam a kis sztorimból kihozni, hogy beszélgess társaságban, hanem azt, hogy légy az az ember, akin kívül nem is akar szóba állni mással a csaj, ha pedig mégis megteszi, akkor záros határidőn belül teremj ott és harcolj! Lehetsz te nagyon jó beszélgetőtárs, ha jön valaki, aki még nálad is jobb, sőt, nyíltan igényt formál a csajodra, vagy kiszemeltedre! Ha ilyenkor visszavonulsz, akkor, mint a kutyáknál a szuka is és a másik kan is el fogja könyvelni, hogy vagy nem a szukára utazol, vagy nem vagy vetélytárs! A kettő kb. ugyanazt jelenti: Nem lesz a tiéd a nőstény!
Másrészt viszont, ha most nem vagy jó passzban, akkor ne is erőltesd a csajozást, mert a lányok megérzik, ha nyomott a hangulatod és tutira nem állnak be a önként az igába, hogy kihúzzanak a trágyából, amiben most benne érzed magad! A lakásodba sem úgy hívod el a lányokat, hogy rendetlenség van, aztán ha majd zavarja őket, akkor összepakolnak, hanem kisikálsz mindent és várod a vendéget! :D Így csináld lelkileg is és minden okés lesz! :D
Már írtam ide, a 22 éves vagyok. Veled ellentétben nekem még sohasem volt senkim sem, szóval még sokkal szarabb helyzetben vagyok.
Ennek ellenére nagyon jól tudom, h mit csinálnék a helyedben! Azt írtad, h nem tudom, mivel tudtad magadhoz csábítani a két kapcsolatodat. Meg kell keresned őket, és megkérdezni, miért jártak veled? Így biztosan te is könnyebben fel tudnád ismerni a magadban rejlő értékeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!