Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy senkinek sem kellek?
Borsod megyében lakom.
De még ha a lakhelyemmel nem is lenne probléma, akkor lenne a korommal, még 20 sem vagyok.
Bocsi, de nem gondolnám, hogy egy tizenéves lánytól akarnál bármit is...
Amúgy Te merre laksz?
Várható volt, hogy nem itt laksz a környéken...
A közelemben nincsenek ilyen srácok, sajnos.
Mit végeztél kérdező ? Továbbtanulás alatt mit értesz , PHD-t ?
Sztem az lehet a baj, hogy vagányabbnak kéne lenned, macsóbbnak, talpraesettebbnek és kevésbé érzékenynek. Ez tanulható, pár évvel én is így voltam , mint te, aztán kicsit eltávolodtam az íróasztaltól és proffesszionális csajozógép lett belőlem. Persze, ez nem muszáj így történjen, de én ezt szerettem volna, ezért hajlandó voltam lefaragni az elveimből, és leereszkedni a társadalomhoz :) Hajrá, remélem neked is menni fog !
A barátságot a szexuális vonzalom választja el a szerelemtől! Talán nem tetszel a csajoknak, akik neked tetszenek... Ha tetszenél, akkor meg lenne pasijuk... ilyen az élet! Ne gondold, hogy bárkinek egyszerűbb! :S
Türelem, ifjú padavan! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!