Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vigyek viragot elso randira?
előző vagyok csak azért mondom mert lehet taszítónak véli hogy költesz rá és utánna nem meri megmondani h nem jösz be neki vagy stb.
de lehet h jól sülne el 50% de virágot csak akkor vigyél ha 100% h te is meg ő is akar komoyl dolgot
és ez ált 30 év felett jár több jelentősséggel sztm
15/L
"előző vagyok csak azért mondom mert lehet taszítónak véli hogy költesz rá és utánna nem meri megmondani h nem jösz be neki vagy stb. "
És amikor pofátlanul kifizetteti az egész randit és még utána sem közli, hogy bocs nem, és máshogy kell kitalánlia.
na, a 15 éves lány meg aztán nagyon érti, milyenek a 30 évesek randizási szokásai... én alapból nem randizok csak úgy egy fiúval, hogy előtte már nem beszélgettem vele csomót! tehát amikor elhív randira, és igent mondok, akkor azért mondok igent, mert látok fantáziát a dologban, és adok esélyt, hogy valami kialakuljon. máskülönben nem mondanék igent a randira. és mivel már ismerem valamennyire (többnyire nagyon sok beszélgetésen túlvagyok már vele), így nem is lehet nagy meglepetés, hogy mondjuk rosszul sül el a randi.
én ezért mondom, hogy örülök a virágnak.
persze ha te még nem ismered őt, nem nagyon vagytok jóban, vagy ilyesmi, akkor szerintem se vigyél neki. ha baráti a viszonyotok, randira hívtad és elfogadta (de úgy, hogy tisztában van vele, hogy RANDI, és nem csak egy baráti találkozás), akkor vihetsz neki.
szerintem attól hogy 15 éves vagyok van benne nagyon sok minden amit leírtam
és sok ismerősöm van 20-on évesek nagynénik nagybácsik keresztanyu jeresztapu testvérek és nálluk ezt a tapasztalatot láttam meg én is kaptam már virágot első randin és én kicsit befeszültem tőlle
jah és azért írtam h 30 felett
mert a véleményemet azzal indoklom:
30 év felettiek biztos komolyabbak már és ha nem is jön be neki a férfi vagy a virág hogy vitt nyugodtan megmondja de egy fiatalabb habozik és általában a nemre jut
A LEGNAGYOBB csajozó művészek válasza:
SOSE vigyél virágot első randira, csíraság!!! Azt hiszi ezzel akarod megnyerni, aztán meg cipelheti magával szegény...
Gratula.
Bármi tanácsnál lényegesebb, hogy két egyforma nő nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!