Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha randira megyek, örülni fog a lány, ha hozok neki egy virágot?
Figyelt kérdés
ÉS hova fogja tenni?2011. júl. 20. 14:12
1/12 anonim válasza:
hát még szép, hogy ÖRÜL!!! :DDD
különben meg hősiesen viszi a kezében, mert büszke ré, hogy Ő ilyet kapott... hülye kérdés volt... PERSZE, HGOY VIGYÉL VIRÁGOT! ;)
16/L
2/12 anonim válasza:
Tényleg hülye kérdés!!! :) Én nagyon örülnék neki, hátha majd én is kapok Tőle. :)
3/12 anonim válasza:
Jó kérdés. Általában azt mondják, hogy az öröm nagyobb, mint a kényelmetlenség. Persze ez sokadik randira igaz, amikor már van valami a két fél között. Első randin egy szinte idegent lehet, hogy tényleg csak idegesítenél vele. Első randin amúgy sem nagyon szokás ajándékot adni.
4/12 anonim válasza:
Persze, manapság már alig van ilyen, hogy valakinek virágot adjanak.
7/12 anonim válasza:
jaj én nagyon örülnék neki...:$:)
8/12 anonim válasza:
Persze,hogy vigyél. Tuti hogy örülni fog. Szerintem majdnem minden lány örülne
9/12 anonim válasza:
Attól függ, hová mentek.
Én nem lennék túl boldog, ha utána moziba, egész napos kirándulásra vagy hasonló helyre mennénk és cipelhetném, a virág meg ott kókadozna a kezemben órákig a 30 fokban.
10/12 anonim válasza:
A mai nők bu*zis nyá*las dolognak tartják a virágot és nagyon méregbe tudnak gurulni a romantikus férfiaktól.
Szerintük az ilyen férfi nem életerős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!