Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ti mit gondoltok arrol ha a lany hiv randira?
"Mindig igaz az h akkor csak arra gondoltok h konnyen megkaphatjatok es ezert a lanyert mar nem kell tenni semmit ugyhogy nem is erdekel titeket?"
Ezt csak a lányok kombinálták ki. Egy a sok agyrémük közül.
én személy szerint örülök ha a lány is tesz valamit a dolog érdekében és nem csak azt játsza végig hogy jaj ő női becsületből nem adja magát könnyen, ilyenkor otthagyom őket és akkor majd meglátjuk hogy reagál mert unalmas. Máskor meg jöttök az egyenlőség dumával :D
ugyanannyi jogotok van minket randira vagy bármire hivni mint nekünk titeket
Engem például külön felemel hogyha egy lány hív engem valahova :D
sokkal jobb kedvel megyek el mintha nekem kéne kicsikarni egy talit.
szerintem jó ötlet ha elhivod a csávód valahova, habár attól is függ milyennek ismered, ha szerinted elszáll tőle akkor offos alapból a dolog, ja és ne mindig te hívd :D
most hívd, végén a szépséges "ezt megismételhetnénk" mondat
és vársz szépen :)
szóval én adom az ötletet :)
17/F
Őszinte választ fogok írni:
"Manapság" Igazából mindig többféle fiúk vannak.Azonban a legimádottabbak általában:
NEM VESZIK KOMOLYAN a fiatal kapcsolatokat.Azt látják benne,a kihívást,hogy mit/kit tudnak megszerezni.Ha nagyon adod magad,akkor még jobb csajként is dobnak.Egyszerűen még nem feleséget keresnek,csak kihívást (1 kapcsolaton belül ez abból áll hogy milyen szintre tudják emelni).Én például nem tudok ennyire tárgyként gondolni a lányokra,ezért vacilálok sokat közöttük,és csak azzal beszélek akivel szeretnék is.A fentebb említettek mindenkinél próbálkoznak aki vonzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!