Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiuk, lanyok! Mit gondoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, lanyok! Mit gondoltok errol a ruha osszeallitasrol randira?

Figyelt kérdés
Mar vagy 2 eve ismerem a sracot, es megbeszeltunk egy randit. Szoval hosszuszaru sarok nelkuli csizmat vennek fel latex fenekig ero kabattal es latex leggingsel. Mit gondoltok?
2010. dec. 19. 18:43
 1/10 anonim ***** válasza:
rámarnék egy latexfarra az biztos:)
2010. dec. 19. 18:46
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de pl. a barátom (21) falra mászik a latextől, és általában hangosan nevet, ha elmegy mellettünk egy latex kabátos/nadrágos/ruhás lány... :/ Szóval Te ismered a srácot, ha szerinted ez bejön neki, akkor nyugodtan vedd fel. 20/L
2010. dec. 19. 18:54
 3/10 anonim ***** válasza:
ha már muszáj a latexet erőltetni, szerintem kettő ne legyen egyszerre.vagy a kabát, vagy a leggings.
2010. dec. 19. 18:58
 4/10 A kérdező kommentje:

Az en kornyezetemben a fiuk 90%a szereti a latex cuccokat.

Mondjuk szerintem az szanalmas ha a baratod mar azon is nevet ha meglat egy latex nadragos/kabatos csajt. Ez olyan mintha azon nevetne hogy egy csajon szoknya van....

2010. dec. 19. 19:04
 5/10 anonim ***** válasza:
Latex valamiért engem is taszít, ha nagyon erőltetni akarod, akkor szerintem se legyél mindenhol latex.
2010. dec. 19. 19:23
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a latex kabátot mellőzd, a többi jó.
2010. dec. 19. 19:43
 7/10 Kamuuu ***** válasza:
100%
Szerintem az a szánalmas ha 1 lány nemtud rendes cuccokba járni csak full latexba...
2010. dec. 19. 19:52
 8/10 A kérdező kommentje:
Kamu amit mondtal kedves Kamuuu!! Nem full latex edes szivem! Csizma is lex rajtam + alsonemu... De gondolom te addig soha nem jutsz!!
2010. dec. 19. 20:18
 9/10 anonim válasza:
2010. dec. 19. 22:44
 10/10 anonim ***** válasza:

18:54 vagyok

Épp ezért mondtam, hogy Neked kell ismerned a fiút annyira, hogy szerinted bejön e neki ez a stílus. Az én barátom kb. szóba se állna olyan lánnyal, aki ilyet hord, mivel szerinte nem lehet normális, aki ilyet felvesz. Sajnálom, ez a véleménye, mert úgy tapasztalta, hogy az ilyen lányok általában buliról bulira járnak, isznak és cigiznek, eszük viszont nem sok van, ő pedig teljesen más életet él, és nem ért egyet ezzel az életvitellel. Mivel minden latexet viselő lány ilyen volt, akivel találkozott, ez lett a véleménye. És amúgy meg egyszerűen nem tetszik neki. Ahogy pl. nekem sem tetszik, én sem vennék fel olyat, de ettől még nem vetem meg azokat, akik felveszik. De pl.a barátom soha nem jönne össze olyannal sem, aki cigizik. Azt se szereti pl. ha sminkelem magam (akár csak szemceruza...), mert szerinte anélkül is gyönyörű vagyok (ezt most tőle idéztem, nem pedig önfényezés szeretne lenni), így felesleges sminkelnem. Le is szoktam róla, mert nekem az az elsődleges, hogy neki tessek.

Ez van, sokféle ember létezik. Ne haragudj, nem megsérteni akartalak, csak leírtam, hogy tudd, mindenki más. Látod, írták azt is, hogy szeretik, azt is, hogy nem, reméljük a kiszemeltednek tetszeni fog ;)

2010. dec. 20. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!