Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondjátok, hogy a ruha teszi az embert, vagy pont nem az teszi?
Az úgy szól hogy NEM a ruha teszi az embert.
Mit ér ha Gucciba meg D&G-be mászkál ,amikor egy senkiházi sz@r ember.A lóvéra menő rib@ncok meg úgysem téged ,hanem a lóvédat szeretnék. Az mivel jobb?
Megy a ruhat az erdõben. Találkozik a Rókával.
-Szia Róka, én most megeszlek.
És hamm megette a ruhat a Rókát.
Megy tovább. Találkozik a Farkassal.
-Szia Farkas, én most megeszlek.
És hamm megette a ruhat a farkast.
Megy tovább. Találkozik a Medvével.
-Szia Medve, én most megeszlek.
És hamm megette a ruhat a Medvét.
Megy tovább. Találkozik az Emberrel.
-Szia Ember, én most megeszlek.
-Azt nem hiszem - mondta az ember és megette a ruhatot.
Mi a tanulság???????
Nem a ruhat eszi az embert!
Már ne is haragudj, de mégis mit vársz? Kinyilvánítottad a véleményed, tisztelet érte.
De most a csajoknak legyen a gondja, hogy ronda vagy? Vagy nem értem... Tény, hogy igazságtalanság valakit olyanért beskatujázni amiről egyáltalán nem tehet. Ezzel nem vitatkozom, de figyelj, az élet megy ám tovább... Nem kéne leállnod és sajnáltatni magad, mert úgy sem vezet sehova.
Ráadásul b@szottul általánosítasz, amibe nem tudok nem belekötni. Tudod, minden ember és minden nő más. Lehet 1 hónap múlva találkozol egy olyan lánnyal, akit már össze-vissza kihasználtak, elege van mindenből, és úgy fog örülni neked, mint egy álom pasinak. Te leszel az a ronda srác, akire bármikor számíthat, etc... De az is lehet, hogy 1 év múlva találkozol olyan lánnyal akinek éppenséggel pont tetszel. Megmondom neked az őszintét, én nagyon kevés olyan ronda emberrel találkoztam életemben, aki megfelel a te jellemzésednek. Holott mégsem tetszik minden egyes lány, aki velem szembejön!
A plasztikai műtéttel meg ne dobálózz, az rohadt drága, és az esetek többségében mocskosul látszik.
Egyáltalán nem vonzó. Engem pl simán a hányinger kerülget egy felpumpált ajkú, vagy egy labda csöcsű, szilikon fenekű nőtől...
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!