Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randira vigyek virágot,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randira vigyek virágot, vagy egy tábla csokit a csajnak?

Figyelt kérdés
2011. szept. 14. 14:09
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
inkább egy szél rózsa szerintem örülne neki!
2011. szept. 14. 14:10
 2/10 anonim ***** válasza:
szál*
2011. szept. 14. 14:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

szerintem még semmit

hívd meg egy fagyira, kávéra, de nem kell túlzásba vinni

2011. szept. 14. 14:11
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A virág nagyon szép gesztus, de vedd figyelembe, hogy utána az egész randi folyamán vigyáznia kell a lánynak a virágra, így beülős helyen semmi problémát nem jelent, de több órás séta alkalmával már kellemetlen lehet. (36 éves nőként ezt már megtapasztaltam párszor.) Szerintem annak függvényében dönts, hogy mi a tervezett program a randira.
2011. szept. 14. 14:16
 5/10 anonim ***** válasza:
semmit,Esetleg egy italra hivd meg,de ezt is csak akkor ha semmi mas nem jut eszetekbe
2011. szept. 14. 14:17
 6/10 Mitmivan? ***** válasza:
100%
Engem a rózsa lesokkolt az első randin, a srác meg megijedt olyan fejet vágtam. Szóval a rózsával csak óvatosan, szerintem hívd meg inkább valamire :D
2011. szept. 14. 14:21
 7/10 anonim ***** válasza:
Hogyha a randit úgyérted hogy most találkoztok elősször, akkor nemkell vinni semmit szerintem max meghívod vmire... Ha már találkoztatok, de még ez lesz az első randi akkor vihetsz neki apróságot. szál rózsát vagy vmi kevésbé szerelmet kifejező virágot, de ahogy gondolod, mien viszonyban vagytok.
2011. szept. 14. 14:57
 8/10 anonim ***** válasza:
60%
Nem kell semmi. Ne azért találkozzon veled hogy kapjon valamit. Utólag meg úgyis bepótolható a csoki és a virág.
2011. szept. 14. 15:00
 9/10 anonim ***** válasza:
60%
EMBER NEEE!!!!!!!!
2011. szept. 14. 16:26
 10/10 anonim ***** válasza:
elsőre ne, többedikre viszont jó ötlet
2011. szept. 14. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!