Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vigyek viragot elso randira?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vigyek viragot elso randira?

Figyelt kérdés
2011. júl. 9. 15:10
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
hát én elolvasnék, ha kapnék egy virágot az első randin:) és én sem vagyok olyan idős, mert 19 vagyok:D
2011. júl. 9. 15:23
 12/30 anonim ***** válasza:

most miért kell engem leoltani???

basszus elmondtam a saját véleményem. igen, nekem kínos lenne főleg első randin ha egy kb. ismeretlen pasitól kapom.... meg alapból nem szeretem ha úgy jönnek oda első randira hogy már hoznak valamit. nekem kínos, én nem szeretem. de igen, emiatt biztos megérdemlem, hogy lenézzenek... hogy lehet ennyire primitív valaki, hogy egy ilyen hozzászólás alapján ehhez hasonló következtetést von le...? gratulálok, Nulli.

2011. júl. 9. 15:38
 13/30 anonim ***** válasza:

nem hülyéztelek vagy ilyesmi le, de mindegy, csak mivel idősebb vagyok, nekem nagyon furi, h egy lány így gondolkodik... de amint látom, csak te írtad lányként, hogy nem örülnél neki, a többség igen.

És általában a figyelmesebb fiúk az ilyen lányokat találják be és miután ezt tapasztalják, hogy ő nem igényelt semmit, a következőkben is így járnak majd el. És így szépen kihalnak a figyelmes fiúk :D De azért megnyugtató, hogy a legtöbb LÁNY elolvadna. Én is ezt tenném. Pedig én már férjnél is vagyok :)

2011. júl. 9. 15:54
 14/30 anonim ***** válasza:
én örülnék neki:D
2011. júl. 9. 15:55
 15/30 DakotaDamon ***** válasza:
Én tuti elolvadnék, ha virágot hozna nekem valaki. :)
2011. júl. 9. 16:00
 16/30 anonim ***** válasza:

nem az, hogy nem igényelek semmit, csak lehet ez nekem onnan ered, hogy

amikor első randim volt egy sráccal és hozott nekem virágot, kb. nem is ismertem a srácot és a randi se volt olyan jó, ezért baromi kínos volt szorongatni azt a hülye virágot, miközben már az első fél óra után le akartam lépni, olyan rossz volt az egész. szóval mondjuk 20 lányból 1nek nem tetszene ez annyira. de ez nem jelenti, hogy más apró figyelmességnek nem örülnék :) csak szerintem kb. vadidegen embernek felesleges ajándékot hozni, hiába figyelmesség meg nem tudom, szerintem felesleges. 3-4 randi környékén már aranyos és örülök neki

2011. júl. 9. 16:06
 17/30 anonim ***** válasza:

Első randira, találkozásra sztem ne vigyél semmit, virágot pedig semmiféleképpen se.

Ez a duma meg, hogy "virágot a virágnak" elég gyenge.Jah és első randin ne költsél túl sokat, próbálj ingyenes programokat kitalálni.Ha úgy gondolod megérdemli és ő az a lány, akkor ne sajnáld a pénzt és az energiát.

2011. júl. 9. 16:08
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Első randira, soha nem szabad semmilyen ajándékot vinni. Se csokit, se plüssmacit, se virágot semmit. A csaj kellemetlenül fogja érzeni magát, azt fogja hinni, hogy te már nagyon előre tervezel, holott elvileg még csak megismerni akarjátok egymást. Rosszabb esetben hülye nyálas köcsögnek fog tartani és erről fog beszélni a barátnőivel.

Tehát, első randira semmit. De a másodikra és a harmadikra sem. Talán majd a negyedikre, de csak talán.

2011. júl. 9. 16:11
 19/30 anonim ***** válasza:
Simán vigyél virágot, semmi baj nem lehet belőle.
2011. júl. 9. 16:15
 20/30 anonim ***** válasza:

Szerintem hallgas 16:11-re, meg arra a lányra, aki mondta, hogy nem örülne neki.

Sajna én is ezt tapasztalom.

Inkább ne vegyél semmi!

Van egy két lány aki örülne neki, de egy "tapasztaltabb" lánynak, már az fog járni ilyenkor a fejében amikor átadtad a virágot, hogy hogyan szabaduljon meg tőled.

Első gondolata meg az lenne, "pfff ez megint egy lúzer, aki a pénzével akar megvenni", tudom, hogy ez durván hangzik, de így van!

A mai lány nem értékeli, virágot, cikinek tartja, főleg a tapasztaltabbak.

Sorry, de ez van.

Egy srác.

2011. júl. 9. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!