Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak? Többi lent!
Figyelt kérdés
Megpróbálom lerövidíteni a mondandóm...A legjobb barátomba szerettem bele MEGINT... tavaly ilyenkor szerelmes, de most nem kifejezetten azt a szerelmet érzem, csak egyszerűen kell...és elmondtam neki, de azt mondta hogy imád meg minden ( mert én vagyok a legjobb lány bnője) de nem tudna szerelmes lenni belém...:// de én meg megbolondulok.. mit csináljak? hagyjam az egészet, próbáljam meg nem mint pasi ként tekinteni rá?? :S kérlek segítsetek.2011. júl. 8. 00:12
3/8 A kérdező kommentje:
neem...már a csókot is lemondta mert nem akarja hogy nekem rossz legyen...:S amúgy meg hiába mondom el neki..:(
2011. júl. 8. 00:18
4/8 anonim válasza:
szerintem azért ha elég határozott vagy, akkor engedi hogy les.zopd
5/8 A kérdező kommentje:
jó de én nem akarom, hogy az legyen hogy ha hiánya van feljön azt kész...
2011. júl. 8. 00:20
7/8 anonim válasza:
Te vagy az egyetlen laany bnooooje? van egyetlen fiuu bnoooo is? mifeele vilaagban eelunk? Am igen, ha lexopod sokat eersz el naala, szerintem is ez a legeesszeruuubb
8/8 A kérdező kommentje:
ajj máár..-.-" valami értelmes választ kérek lécci....
2011. júl. 8. 18:56
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!