Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol keressek még 1 ilyen lányt?
Figyelt kérdés
Nem rég összejöttem 1 lánnyal akibe szerelmes voltam és elég nehéz volt elhinni hogy nem illünk össze...viszont nem tudom létezik-e még egy ilyen lány, aki 16-19 éves, még nemigen volt barátja, komoly kapcsolatot keres, nem jár minden héten bulizni és képes szeretni. Én is ilyen vagyok, szeretek a másikkal kettesben lenni és nem csak lerészegedni. Hozzáteszem, régebb óta nem voltam buliban egy dolog miatt, nem cigizek és nem iszok.
Mellesleg Fejér megyei vagyok...:)
2011. júl. 4. 11:06
31/35 anonim válasza:
Talán a selejtes kicsit erősre sikerült, elnézést mindenkitől akit megbántottam vele, de egy nőtől elvárom a kapcsolatban hogy ő is tegyen kettőnkért ne várja hogy megoldjam helyette a problémáit, egyszóval legyen felelősségteljes és megbízható. A gyerekes alatt nem azt értem, hogy ne nézzen mesefilmeket, ha épp úgy tartja kedve, hanem ha esetle le kell mondani egy találkozót, mert közbejött valami értse meg és ne kezdjen el hisztizni. Kövezzetek meg ha szerintetek ez nem zavaró annyira mintha néha elszív 1-2 szálat.
33/35 A kérdező kommentje:
Most nézd meg:)
2011. júl. 4. 21:30
34/35 anonim válasza:
Oké 21:03 értem én, mit akarsz kihozni belőle és igazad is van. Ettől függetlenül egy kapcsolatban mindkét félnek vannak hibái, amiken vagy tud változtatni, vagy nem - és ebben az esetben ezeket tolerálni kell. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!