Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol keressek még 1 ilyen lányt?
Nem rég összejöttem 1 lánnyal akibe szerelmes voltam és elég nehéz volt elhinni hogy nem illünk össze...viszont nem tudom létezik-e még egy ilyen lány, aki 16-19 éves, még nemigen volt barátja, komoly kapcsolatot keres, nem jár minden héten bulizni és képes szeretni. Én is ilyen vagyok, szeretek a másikkal kettesben lenni és nem csak lerészegedni. Hozzáteszem, régebb óta nem voltam buliban egy dolog miatt, nem cigizek és nem iszok.
Mellesleg Fejér megyei vagyok...:)
na látod csak találsz ilyen lányt, mivel itt GYK-n mindenki azt írja :D
akkor már én is beállok a sorba.. ÉN IS ilyen vagyok :DD csak pest megyei de majdnem pesti gyermek :D
szereted még? lehetne rajta javítani szerintem..
remélem nem csak egy pótlékot akarsz keresni magadnak és már túltetted magad a csajon..bár ha még őt emlegeted mindig..
Lehetne rajta javítani...? Már nem hiszem, ő azt mondta hogy kedvel de ennyi...
Már túltettem magam rajta, de elegem volt hogy egyedül vagyok :)
nekem írhatsz levelet :)
és küld el benne az msn címed és akkor tudnánk beszélgetni :)
ja értem azt hittem,hogy csak annyi a bajotok,hogy nem tudtok beszélgetni..de amúgy meg vagytok veszve egymásért..
bocs álomvilágban élek:/
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:27
nem tudom erre mire céloztál, de hiába..azt írta hogy nagyon zavarja hogy élőben nem tudunk úgy beszélni..:(
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:26
Küldtem..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!