Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol keressek még 1 ilyen lányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol keressek még 1 ilyen lányt?

Figyelt kérdés

Nem rég összejöttem 1 lánnyal akibe szerelmes voltam és elég nehéz volt elhinni hogy nem illünk össze...viszont nem tudom létezik-e még egy ilyen lány, aki 16-19 éves, még nemigen volt barátja, komoly kapcsolatot keres, nem jár minden héten bulizni és képes szeretni. Én is ilyen vagyok, szeretek a másikkal kettesben lenni és nem csak lerészegedni. Hozzáteszem, régebb óta nem voltam buliban egy dolog miatt, nem cigizek és nem iszok.

Mellesleg Fejér megyei vagyok...:)

2011. júl. 4. 11:06
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
miért nem illetetek össze?
2011. júl. 4. 11:19
 12/35 A kérdező kommentje:
Mert nem igazán tudtunk beszélgetni...igaz, nagyon jó volt ahogy öleltük egymást, de hát ha nem tudunk beszélni akkor..
2011. júl. 4. 11:22
 13/35 hümi ***** válasza:

na látod csak találsz ilyen lányt, mivel itt GYK-n mindenki azt írja :D

akkor már én is beállok a sorba.. ÉN IS ilyen vagyok :DD csak pest megyei de majdnem pesti gyermek :D

2011. júl. 4. 11:22
 14/35 anonim ***** válasza:

szereted még? lehetne rajta javítani szerintem..

remélem nem csak egy pótlékot akarsz keresni magadnak és már túltetted magad a csajon..bár ha még őt emlegeted mindig..

2011. júl. 4. 11:23
 15/35 A kérdező kommentje:

Lehetne rajta javítani...? Már nem hiszem, ő azt mondta hogy kedvel de ennyi...

Már túltettem magam rajta, de elegem volt hogy egyedül vagyok :)

2011. júl. 4. 11:25
 16/35 anonim ***** válasza:

nekem írhatsz levelet :)

és küld el benne az msn címed és akkor tudnánk beszélgetni :)

2011. júl. 4. 11:26
 17/35 anonim ***** válasza:

ja értem azt hittem,hogy csak annyi a bajotok,hogy nem tudtok beszélgetni..de amúgy meg vagytok veszve egymásért..

bocs álomvilágban élek:/

2011. júl. 4. 11:27
 18/35 anonim ***** válasza:
Ilyen vagyok, csak kiesek a korosztályból egy évvel.
2011. júl. 4. 11:29
 19/35 A kérdező kommentje:

A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:27

nem tudom erre mire céloztál, de hiába..azt írta hogy nagyon zavarja hogy élőben nem tudunk úgy beszélni..:(

2011. júl. 4. 11:33
 20/35 A kérdező kommentje:

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:26

Küldtem..:)

2011. júl. 4. 11:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!