Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol keressek még 1 ilyen lányt?
Nem rég összejöttem 1 lánnyal akibe szerelmes voltam és elég nehéz volt elhinni hogy nem illünk össze...viszont nem tudom létezik-e még egy ilyen lány, aki 16-19 éves, még nemigen volt barátja, komoly kapcsolatot keres, nem jár minden héten bulizni és képes szeretni. Én is ilyen vagyok, szeretek a másikkal kettesben lenni és nem csak lerészegedni. Hozzáteszem, régebb óta nem voltam buliban egy dolog miatt, nem cigizek és nem iszok.
Mellesleg Fejér megyei vagyok...:)
Én is ilyen vagyok, csak Borsod megyei..:)
Ha már mindenki leírja..:)
Ugyanaz a helyzet velem is mint a kérdezővel, azzal a különbséggel, hogy a 18-20 éves Bp korosztályban válogatok, illetve nekem általában nem gond ismerkedni, csak mindig kiderül a csajról, hogy selejtes (pia, cigi, drog, könnyűvérű, gyerekes, ilyenek). Viszont ismerkedni élőben jobb, szóval tökjó, hogy a kérdező hirtelen kap 10 levelet, de inkább arra lennénk kiváncsiak, hogy amikor nem otthon vagytok és nem a suliban (és lehetőleg nem is a kettő között utazva), akkor hol lehet veletek összefutni?
19f
17:09 igen, az utcán, bárhol.
De mi az, h selejtes? Ha gyerekes vagyok, akkor már egyből selejtes is? Vagy hogy is van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!