Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol keressek még 1 ilyen lányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol keressek még 1 ilyen lányt?

Figyelt kérdés

Nem rég összejöttem 1 lánnyal akibe szerelmes voltam és elég nehéz volt elhinni hogy nem illünk össze...viszont nem tudom létezik-e még egy ilyen lány, aki 16-19 éves, még nemigen volt barátja, komoly kapcsolatot keres, nem jár minden héten bulizni és képes szeretni. Én is ilyen vagyok, szeretek a másikkal kettesben lenni és nem csak lerészegedni. Hozzáteszem, régebb óta nem voltam buliban egy dolog miatt, nem cigizek és nem iszok.

Mellesleg Fejér megyei vagyok...:)

2011. júl. 4. 11:06
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
na hát én pont ilyen vagyok..:) csak Pest megyei. Ne aggódj biztos találsz magadnak idővel egy ilyen lányt:)
2011. júl. 4. 11:09
 2/35 anonim válasza:
Enis ilyen vagyok... csak romaniai.
2011. júl. 4. 11:12
 3/35 A kérdező kommentje:
Pest megyei is írhat...csak szeretném elfeledni hogy Ő már nem lehet az enyém, és szeretnék végre egy normális kapcsolatot. Egy lányt akit szerethetnék.
 4/35 anonim ***** válasza:

leírásnak megfelelek, csak, hát kicsit odább lakom mint te. Itt lakok Pesten.

De ne aggódj. Még van ilyen lány. csak láss az emberek mögé, és észrevehetetlenül ott lesz az, akit keresel ;)

L/19

5/35 A kérdező kommentje:
Nembaj ha Pesti az illető...előző is pesten lakott:)
2011. júl. 4. 11:14
 6/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vaterán ;)
2011. júl. 4. 11:15
 7/35 anonim ***** válasza:

Végre olyan aki nem cigizik és nem iszik :)

Én ilyen vagyok. Pest megyében lakom :)

2011. júl. 4. 11:17
 8/35 anonim ***** válasza:

Én is ilyen lány vagyok. Csak én is pesti. Én meg olyan fiút nem találok amilyen úgy látszik te vagy :)

17/L

2011. júl. 4. 11:17
 9/35 anonim ***** válasza:
énis pont ilyen vagyok..:) de én meg zalai.. 10 percen belül máris írtak vagy 3an.. sok lány ilyen.. megtalálod, nyugi..:) de hogy hol keress ilyen lányokat?? járj nyitott szemmel! buszmegállóba is megszólíthats egy neked szimpatikus lányt, hogy pl. mennyi az idő.. egy kis beszélgetés után már kiderül, milyen.. lehet melléfogtál vagy ő nem akar semmi, hát akkor ennyi.. persze nagyvárosba minden egyszerűbb.. de járj különböző elfoglaltságoka, közösségekbe, ami téged érdekel.. ott már biztos lesznek ilyen lányok..:)
2011. júl. 4. 11:18
 10/35 A kérdező kommentje:
Aki gondolja küldhet levelet..szívesen ismerkedek:)
2011. júl. 4. 11:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!