Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bulitól függetlenül lehet pasim?
nem járok esténként sehova,tehát nem járok bulizni,viszont majdnem minden nap csinálok vmit napközbe tehét strandolok,kutyátsétáltatok,barátnőimmel lógok.
ettől függetlenül még lehet pasim?lehet így ismerkedni?
16/l
kort és nemet is írjatok légyszi
Szia! Én buliba sose ismerkedtem, úgy gondolom hogy egy alulöltözött kis csitri nem való barátnőnek, lelkitársnak, stb.. A mostani barátnőmmel a buszon ismerkedtem meg, szerelem első látásra effekt, lassan 3 éve vagyunk egymással. :)
21/f
pasid lehet, de pasizni nem igazán, néha el kell menni..
ha teccel valakinek akkor buliban bátrabban rá mer kérdezni..
és ha buliba mész akk még annyi hogy ne csapd szét magad mert az nem áll jól lánynak (sztem)
16F
öhömm én nem egy tajparaszt vagyok aki azé megy bulizni minden nap hogy szétcsapja magát és másnap idegen ágyban ébredjen fájós fejjel
elmész beülsz valami kocsmába haverékkal vagy táncolni discoba kajálsz valami kellemeset és beszélgetsz
alap az hogy elhivsz valaki srácot buliba elárulja akar-e tőled valamit...
a válaszból ki lehet deriteni, legalábbis nálam elég feltünő
én se járok, nincs is bnőm, de mostantól járni fogok, oda is, és belekezdtem a személyiségfejlesztésbe!
f17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!