Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok attól függetlenül,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok attól függetlenül, hogy milyen színű a szemetek, hajatok nektek a barna hajú illetve szemű vagy a kék szemű szőke srácok jönnek be?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 22:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem a fekete hajú és szürke szemű srácok.
2010. ápr. 14. 22:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindig a sötét hajú kék szemű srácok jöttek be igazán, de eddig nem akadtam össze egyel sem. Volt szőke hajú kék szemű, barna hajú zöld szemű, barna hajú barna szemű. Most viszont van egy sötétbarna kék szeműm végre!!!:)
2010. ápr. 14. 23:02
 3/7 anonim válasza:
100%
Elhiszed hogy egy csomó csajnak teljesen mindegy? :)
2010. ápr. 14. 23:07
 4/7 anonim ***** válasza:
kurta mindegy, akár medvedisznóember is lehetsz, ha van kisugárzásod.
2010. ápr. 15. 00:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem a sotet haju es sotet szemu sracok jonnek be.
2010. ápr. 15. 09:01
 6/7 anonim ***** válasza:
alapvetően a sötétebb hajú srácok jönnek be, de az is fontos , h milyen a fiú kisugárzása. és ha megfog, benne vmi, akkor lehet szőke is:)
2010. ápr. 15. 09:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Tényleg nem ez számit. Van egy idálom : sötét haj, világos (lehetőleg zöld) szem, fehér bőr, és hozzá egyfajta stilus. Viszont monst épp egy szőke kékszemű srác tetszik, és nem a hajszine vagy szemszine miatt, hanem tényleg a kisugárzása, a stilusa, a nevetése... ^^
2010. ápr. 16. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!