Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek a szőke vagy barna hajszín jön be inkább?
A pasid bunkó meg hülye is. Bunkó mert kategorikusan kijelenti, hülye mert akkor meg miért barna nővel létesít kapcsolatot - és ugye elvileg szerelmes is.
Személy szerint odavagyok a szőkékért, de azért nem ez alapján válogatok ill. választok párt, mert sok más fontosabb tulajdonság van egy hajszínnél.
Az is lehet, hogy paraszt utalás volt hogy szőkíttesd ki magad. Én a helyedben ezek után direkt nem tenném meg, sőt ezek után megkérdőjelezném, hogy valóban szeret-e, vagy csak amolyan nincs ló jó a szamár is alapon vagy neki.
Már szakitott, ugyh van rá esély...
Pedig állitólag szeretett...egy darabig...
És az a gáz h nagyon hiányzik azóta is...
így én is jártam egy régebbi "pasimmal", csak pont fordítva:S ő a barna hajúakért volt oda, és ezt közölte is velem, én meg mondtam, hogy nem adom fel a természetes szőkeségemet senki kedvéért!és az az érdekes, hogy ő kezdett ki velem...természetesen lapátra került:) hidd el az ilyenek még szóra sem érdemesek;)
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!