Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit takar pontosan a "nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit takar pontosan a "nagyon aranyos" "nagyon cuki" kifejezések? (életkortól függetlenül)

Figyelt kérdés

Néhányan azt állítják, hogy csak akkor mondja ezt egy lány egy fiúra, ha csak barátilag jön be neki vagy sehogy.

Viszont itt is több kérdésben szerepel, hogy olyan aranyos a srác + nagyon aranyos és mennyire oda meg vissza van érte a kérdés feltevője vagyis tetszik neki.

Természetesen nem csak 13-14-15-16 évesek használják ezt a kifejezést hanem 20-on évesek is.

Akkor pontosan mit is jelentenek a fenti kifejezések?

Esetleg minden lánynál mást jelent egyiknek tetszés másiknál visszautasítás? Köszönöm a válaszokat előre is.

2010. ápr. 12. 14:36
 1/6 anonim ***** válasza:
egynőnél sohasem lehet tudni..
2010. ápr. 12. 14:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez egy érdekes kérdés, nálam speciel szövegkörnyezet függő. Lehet aranyos mert odáig vagyok érte, és bármit csinálhat. De lehet aranyos, mert olyan kis esetlen.
2010. ápr. 12. 15:00
 3/6 anonim ***** válasza:
én ennél jobban semmit sem utálok szinte amikor egy csaj azt mondja nekem h aranyos ez az esetek 80%-ban vissza utasítást jelent tapasztalataim szerint
2010. ápr. 12. 15:13
 4/6 anonim ***** válasza:
nekem amikor aztmondom h aranyos akkor ez ilyen "birlak meg minden de nem akarok tobbet" ha aztmondom h cuki akkor meg "igen! igeen! imadlak akarlak tepd le a ruhaim" xD
2010. ápr. 12. 16:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez változó mi majdnem minden nap mondjuk egymásnak (pedig több mint 2 éve együtt vagyunk. pl beszélgetünk msn en küldök neki valami meglepit zene vagy ilyesmi, és írja, h de aranyos vagy ilyenek...szitutól függ.Nem tizenévesek vagyunk. Szerintem jól esik:)
2010. ápr. 12. 16:48
 6/6 anonim válasza:

attól függ. a cuuuuuuuuuuuki az tuti nyerő nálam:) az aranyos meg hát már kicsit olyan, inkább nem kell...

de ez fordítva is igaz. sosem tudom, hogy mit takar ha egy srác mondja, hogy fura, érdekes ilyesmik...

20/L

2010. ápr. 12. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!