Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Az nektek bejön, ha egy fiút terepszínű katonai felszerelésben láttok? (arc kinézettől függetlenül)
Szerintetek ez férfiasítja?
Mi a véleményetek erről? :D ...és ha mégsem jön be, akkor milyen öltözködési stílusra gerjedtek?:O
Hát ha hivatásos katona, akkor ja, de ha hétköznapokon hordja, akkor enyhén túlzásnak tartnám. Ismertem is ilyet, na az egy megszállott volt, más témája se volt, csak a hadsereg, meg ilyesmik.
Egy-egy terepszínű cucc még elmegy, de komplett felszerelés nem.
25/N
csak, ha tényleg hivatásos!
a divatmajmokat nem viselem, és elég hamar ki is lehet szúrni. egy-egy ruhadarab, ha gyakorlóra hajaz, az még elmegy, főleg ha Neked ez tetszik, de az erőltetettség az gááááz.
egyébként nekem emberem határőr, imádom, ha gyakorló van rajta :P
Csak ha a tudás is megvan mögötte! Akkor viszont nagyon! Azt nem szeretem, ha olyan pasi akar másnak látszani, aki nem az.
Egy civil pasi lehet férfias más öltözékben is. Én pl szeretem a fekete színű zsebes nacikat és az izompólókat a fiúkon. (csak némi izom is legyen hozzá:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!