Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őrültség spontán randit adni 5 percben az utcán?
Figyelt kérdés
Nemrég óta mosolyszünetet tartunk a pasimmal. Nem egymás miatt jutottunk ide, jól megvoltunk, csak a sok "jóakaró" külsős ember meg körülmény segített hozzá minket. Tudom h szeret még, vagy legalább is jelentek számára még vmit. Alapból nagyon zárkózott, bizonytalan, gátlásos ,pedig már 31 éves. Szeretném vele újrakezdeni, legalább is megpróbálni. Telefonon, neten nem akarok nyitni nem tartom hitelesnek hisz nem látjuk egymást. Igy mindenki azt mond amit akar. A kérdésem az lenne, szerintetek őrültség, vagy akár tuti recept is lehet az h munka után, megvárom a buszmegállóba, és csak spontán, belenézek a szemébe és megcsókolom? Talán ebből egyértelmű lesz számára h komolyan gondolom őt, és spontán éri szóval a reakciói nem hazudhatnak. Csak kiderül ebből most hányadán is állunk? Vagy nem? Kéne vmit mondani vagy csak beszéljenek a tettek?
Romantikusnak romantikus, de sokszor tagadja bár ért hozzá valóban:P most még a gyereks mellé adjátok hozzá +ban h a horoszkópja meg rák... szal:)))) túlérzékenységből, zárkózottságból kijut bőven
2009. márc. 26. 10:53
12/25 anonim válasza:
egyszer szakítottunk barátommal,én szakítottam vele,de vissza akartam csinálni,ő meg még nem tudta h mit akar. ott beszélgettünk lépcsőházba, vmi cuccot hozott vissza,és én meg elkaptam, a karját mikor ment ki és megcsókoltam. Visszacsókolt :) de ugy ment el h nem tudtam mi van. Aztán másnap kibékültünk :)
2009. márc. 26. 10:54
13/25 A kérdező kommentje:
én setudok elmenni rajta.. pedig egyikőnk se fiatal már annyira az ilyen dolgokhoz. Jó h azért ennyi happy end is van ilyen téren:) ez doppingoil kicsit. ő se határozott, össze-vissza beszél mások szeritn még magával sincs tisztában...
2009. márc. 26. 10:56
14/25 anonim válasza:
10:51-es vagyok:)
Az én párom is rák,és nagyon szereti,hogy változatos az életünk,és ha spontán meglepetésekkel kedveskedem.
Mégis te ismered,de 90%-ban bejön,ha kölcsönös a szerelem szerintem.
2009. márc. 26. 11:46
15/25 A kérdező kommentje:
Akkor onnan tudtál ilyen jol rátapintani erre a romantikás dologra!:)) már értem akkor miért a jó ismeret. a te rákod is "gyerek" eléggé? lehet náluk akkor ez alapvonás. nekem is mondták sokszor ne foglalkozzam vele mert a nőnek férfi kell nem gyerek, de ő jó ember, tud komoly is lenni és meg igy fogadom el, amilyen. Remélem h bejön tényleg v legalább elgondolkodik a tettemen:) Nem tudom valóban nem érdeklem már v csak mondja h fájjon:( én úgy érzem rajta azért vmi még benne is maradt irántam. ha tagadja akkor is.
2009. márc. 26. 11:54
16/25 anonim válasza:
Azt mondanám gyerekes felnőtt,vagy felnőtt gyerek...hmm:)
Az biztos,amilyen komoly tud lenni biz. helyzetekben,pont annyira játékos gyerek is.Nektek is ezt az oldalát kellene megfogni a dolgoknak szerintem.Spontán dolgokat pláne a szerelmétől az én rákom szereti.:)Írd meg mi sült ki a nagy készülődésből,kíváncsi vagyok!
Üdv:10:51-eske
2009. márc. 26. 12:16
17/25 anonim válasza:
Nekem is rákocskám van, gyerekesség, érzékenység nála is megvan. Nem szereti ő se átrágni a problémákat pedig én meg pont ilyen vagyok, szal lehet a spontaneitással, romantikával többet érsz el mintha mindenáron meg akarnád beszélni.
2009. márc. 26. 12:22
18/25 A kérdező kommentje:
köszi lányok! dobjatok egy emil cimet privátba nekem, és megirom majd!! jövő hétfő-jkedd lesz csak belőle!! remélem ott is találom és azzal a busszal meg haza akkor:P Igen ő is nagy gyerek, nem szeret semmi olyanról beszélni ami neki nem kedvére való. Ez se lett köztünk máig megbeszélve. De én is azon vok, fölösleges hisz ezek után meg ennyi idő után a hig beszéd csak többet rontana lehet. meg megölné a csókos dolog varázsát. h odabátorkodom, lekapom aztán kezdjek el a régi bajokról beszéllni? igen az nagyon gáz lenne. én sem akarom. bizom a tettek erejében. Tudom h ő is romantikus bár nekem már nem vallaná be hisz most még mindig "haragszik" szerintem rá. Remélem azért elgondolkodik rajta. amugy is meglepi xtem ez tőlem, mert mindig azt mondta én nyunyi vagyok. szal ilyen bátor tettet tőlem nem néz ki:P csak sikerül és értékelni fogja...
2009. márc. 26. 12:27
19/25 A kérdező kommentje:
Amúgy szerintetek ez a dolog akkor is bejön(ne) ha már úgy mégse szeret?:( mert őszintén, olyan csúnyán váltunk el, meg olyan viták voltak h azt, h szerelem még lenne részéről azt nem hiszem:( mondta is h ő mekkorát csalódott bennem:S de ettől független azt érzem h valami legyen az vágy, vonzalom, vagy vmi más érzelem akkor is maradt benne még. mert ezt érzem rajta ha látom meg a "jeleiből"... igy is elsülhet ez jól?
2009. márc. 26. 13:23
20/25 anonim válasza:
Én is egy zárkózott, bizonytalan, gátlásos srác vagyok, talán akkor hasonló lehet ennek a fiúnak a véleménye is az enyémhez...
Én azt hiszem nagyon boldog lennék, ha egy csaj lesmárolna az utcán :P Sőt megőrülnék érte, bárcsak velem tennéd ezt:P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!