Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megyek 1 lánnyal randizni mind a kettőnknek 6 órája lesz kb.13:20-kor van vége, és ő neki haza kell mennie a 2-es busszal. Abban a 20 percben hova vigyem el?
Figyelt kérdés
2010. máj. 12. 15:43
1/11 anonim válasza:
nem 40-kor van vége? 20 perces randi...inkább szervezetek egy új időpontot...
2/11 anonim válasza:
fagyi:)...beszélgessetek,nevetgéljetek:)...és legközelebb megszerveztek egy hosszabb randit:)
4/11 A kérdező kommentje:
az első válaszolonak, de buszra is kell várni, azért irtam, hogy 20 perc
2010. máj. 12. 15:58
5/11 A kérdező kommentje:
a 2. válaszolonak kössz, ez jó őtlet
2010. máj. 12. 15:59
6/11 anonim válasza:
ha Ált. iskolás vagy akk 13:30kor van vége a 6. órádnak:D és ha van pénzed.. ülj fel vele buszra és kisérd haza:) Többit rádbizom.. mivle nem ismerlek titeket, nemtom mitkeéne csinni.. mindenkinek más a styleja:D
7/11 anonim válasza:
Hát abban a 20 percben max üljetek fel a buszra, száljatok le félúton, lehetőleg vadregényesebb helyen, dumálgassatok, kb ennyi.
Miért nem lehet hosszabb? Ha nem meritek bevallani otthon, az szar ügy, de én is így voltam vele. Attól még szerintem maradhatna picit tovább a csajszi, csak nem stopperrel a kezükben állnak otthon a szülei (vagy a tieid).
8/11 anonim válasza:
még valami: Az hogy kettes busz ok, de ha nem árulod el, hogy milyen város, senki sem fog tudni a közelben lévő helyeket mondani.
9/11 anonim válasza:
utolsónak 14:00kor induló busz = 2es busz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!