Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan felejtsem el? Nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el? Nagyon szeretem, minden percben sírok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2011. aug. 19. 21:37
 1/5 nckf,hskfhuelaksfd ***** válasza:
a lényeg, hogy próbálj meg egyáltalán nem gondolni rá, tudom, nehéz. Foglald el magad valamivel, találj magadnak valami olyat, amiben jó vagy, és azzal foglalkozz, legyél a barátaiddal, de erről ne beszélj, és előbb utóbb el fogod felejteni.. lehet hogy nagyon sok idő múlva, de előbb utóbb el fogod. ha meg együtt kell lennetek, akkor úgyis össze jöttök újra.
2011. aug. 19. 21:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nagyon szereted akkor hagyj egy kis helyet neki a szívedbe, az igazi szerelem nagyon nehezen felejthető vagy egyáltalán nem. Írnál egy kort és egy nemet is, akkor talán jobban tudok segíteni, mert más a fiúknál és a lányoknál az ilyen dolog.
2011. aug. 19. 21:43
 3/5 A kérdező kommentje:
17 L 2 hetet voltunk egyut s szakitotunk mert sokat veszekedtunk.es nemtudom elfelejteni.es ois azt mondta h nagyon nehez fog elfelejteni lehet hogy sosem igazat mondot vajon?ha tenleg akar es erez valamit irantam akkor megkeres?
2011. aug. 19. 21:48
 4/5 anonim válasza:
pár nap és kihevered :)
2011. aug. 20. 20:03
 5/5 anonim ***** válasza:

21:43 as

Szerintem ha ő sem tud könnyen kiheverni téged, akkor érdemes lenne megbeszélnetek a dolgokat. Próbálj olyan szituációt teremteni ahol megtudjátok beszélni a dolgokat, de hagyd, hogy ő kezdeményezzen. Remélem helyre jön köztetek minden.

2011. aug. 24. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!