Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őrültség spontán randit adni 5 percben az utcán?
Figyelt kérdés
Nemrég óta mosolyszünetet tartunk a pasimmal. Nem egymás miatt jutottunk ide, jól megvoltunk, csak a sok "jóakaró" külsős ember meg körülmény segített hozzá minket. Tudom h szeret még, vagy legalább is jelentek számára még vmit. Alapból nagyon zárkózott, bizonytalan, gátlásos ,pedig már 31 éves. Szeretném vele újrakezdeni, legalább is megpróbálni. Telefonon, neten nem akarok nyitni nem tartom hitelesnek hisz nem látjuk egymást. Igy mindenki azt mond amit akar. A kérdésem az lenne, szerintetek őrültség, vagy akár tuti recept is lehet az h munka után, megvárom a buszmegállóba, és csak spontán, belenézek a szemébe és megcsókolom? Talán ebből egyértelmű lesz számára h komolyan gondolom őt, és spontán éri szóval a reakciói nem hazudhatnak. Csak kiderül ebből most hányadán is állunk? Vagy nem? Kéne vmit mondani vagy csak beszéljenek a tettek?
nekem tetszik, de én lány vagyok :D Próba, szerencse...
Ha szeret, lehet kérdezni sem fog, csak azt mondja, még egyet.
Ha el kezd hebegni-habogni, hogy ez nem ilyen egyszerű, meg ilyenek, akkor meg tudod, hogy jóval több kell neki ennél,
vagyis tudod hányadán állsz.
Szerintem jó ötlet.
Sok sikert!
2009. márc. 26. 09:21
2/25 anonim válasza:
szerintem is jó 5let,bár én szintén lány vagyok:) és én hiszek az ilyenekben,hogy spontaneitás meg bátorság,és különbenis ha tudod,hogy még szeret,ez lehet kicsit feloldja a gátlásait;) hajrá
de azért a csók elött köszönj neki:))
2009. márc. 26. 09:27
3/25 A kérdező kommentje:
Hát ez-az, én is lány vagyok csjok...:P én se tettem még soha ilyet , annyira már fiatal sem vok mert 25 az annyi, szal lehet ez a ciki h ennyi idősen ilyet nem merek megléponi:):( az a baj, mióta összevesztünk még bizonytalanabb lett. 1x azt mondja akar még, talizunk is de majd ha ugy érzi mert azért kell neki is vmennyi idő... utána meg azt mondja már nem akar tőlem semmit meg nem érdeklem. Mindezt ugyanabba az egy beszélgetés alatt... és magától... szal ember legyen aki el tud rajta menni. meg van zavarodva valszeg maga sem tudja tisztán mit akar. ezért szeretnék ezzel a dologgal "rávilágitani" talán ezzel segitek neki kicsit tisztán látni...
2009. márc. 26. 09:33
4/25 A kérdező kommentje:
Amúgy nem tudom h szeret még, csak én úgy érzem meg néhány jelből. ő már ezt ugysem vallaná be ezek után, hisz férfi, büszke stb... sőt inkább ha van is még vmi benne tagadná.. de azóta párszor taliztunk buliba, társaságba, ha férfival látott h környékeztek rögtön odajött stb... sőt megfogta a derekam meg a fenekemet, erre mikor megkérdeztem,miért csinálta ha nem érdeklem ,persze a válasz az volt h "mert részeg voltam" :)) de hát xtem tudjuk ez milyen beszólás... szóval azért vmi még lehet benne iráéntam talán..úgy érzem...remélem jól látom.
2009. márc. 26. 09:37
5/25 anonim válasza:
végülis mért szakítottatok? nagyon rossz, hogy ilyen bizonytalan..amikor együtt voltatok akkor is ilyen volt?
2009. márc. 26. 09:39
6/25 A kérdező kommentje:
Nem volt ilyen. az első fele nagyon jó volt végig. egymásnál voltunk, taliztunk nyilvánosan is stb eljártunk ez-az. Igaz, az idő kevés volt de minden ilyen "kötelező formaság" azért nálunk összejött hosszútávon. Összehallott rólam valamiket, de még az elején. Nem szolt, elfojtotta magába, és mikor gondolom már tele volt rámzúditotta. ezért valszeg nem is bizott bennem rendesen meg hát már elromlott ott minden. a baj az volt h ő nem szólt. hosszú hetekig... és nem is az h elhitte, de elbizonytalanodott és meglett a baj. sokat veszekedtünk ezek miatt és ez lett. Mondjuk alapból elég "gyerekes" néha, szal lehet úgy kéne hozzá közeliteni v nemtom. nem könnyü eset az biztos.::((
2009. márc. 26. 09:47
7/25 A kérdező kommentje:
meg az van h ő alapból bizonytalan. Meg is mondja magáról h őt nehéz megismerni, meg nem igen tud bízni senkiben. sokat csalódott. tudom ez nem jó, engem is sokan lebeszélltek már róla, de mit tehet az ember hát szeretem. Meg ezért hagyjam csak ugy ott, mert nehezebb meg kihivás? én nem szoktam ilyen dolgokért feladni.
2009. márc. 26. 09:49
8/25 anonim válasza:
szerintem ne add fel,beszélgessetek!nemis értem,h mért hitt el róla dolgokat csak úgy,és mértnem mondta neked??úgy utálom mikor a pasi magába fojtja a bajait,és csak akkro mondja meg mikor már nicns visszaút!!szerintem mindenképpen bezséljétek még át a dolgokat.2.hozzászóló voltam:)
2009. márc. 26. 10:48
9/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok, aranyosak vagytok! Nagyon remélem h ha sikerül ez a dolog jól sül el, és utána fog azért keresni. ha kell neki idő, de akkor is...
2009. márc. 26. 10:50
10/25 anonim válasza:
Írtad,hogy vannak benne "gyerekes" vonások is.HA egy pici romantika is van a párodban jó ötletnek tartom.A férfiak többsége ódzkodik a gyere üljünk le és beszéljünk dolgoktól,így sokkal jobb eredményt érsz el-párodat ismerve-azzal ha megleped. Ez lehet egy korábbi emléket felidéző spontán randi is,vagy csak gyere menjünk el és most legyünk ismét egy kicsit bohém gyerekek program.Talán nektek az kell,hogy így elfelejtsétek a sérelmeket és ismét összemelegedjetek!
Az,hogy kezdeményezel mindent elárul szerintem:szereted,tudod vannak/voltak hibáid,de nem akarod annyiban hagyni a dolgot.
A csók ne a megszokott puszi legyen azért:)Mutasd ki mennyire szereted!Szurkolok:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!